Γιώργος Λιάγκας για Survivor και Λιανό: «Ας πάρουν σήμερα τα νούμερα να τα κάνουν κορνίζα και να ειρωνευτούν τους εαυτούς τους»

team
team

Με την επιστροφή των σειρών στην prime time αλλά και την πρεμιέρα του MasterChef, το Survivor παρουσίασε υποχώρηση στα νούμερα τηλεθέασης. Το θέμα συζητήθηκε στο Πρωινό και ο Γιώργος Λιάγκας δεν κρατήθηκε…

«Όταν εμείς εδώ λέγαμε ότι είναι το πιο βαρετό Survivor που έχουμε δει ποτέ, έβγαιναν και μας χλεύαζαν. Ας πάρουν τώρα τα νούμερα να τα χαρούν σήμερα που είδαμε το πρόγραμμα να καταγράφει μονοψήφιες πτήσεις μέχρι τις 12 και έκανε κάποια διψήφια μετά τις 12 που δεν υπάρχει μεγάλη τηλεθέαση. Το Survivor έπεσε σε πολύ χαμηλά νούμερα και προβλέπω ότι θα πέσει ακόμα πιο χαμηλά», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε:

«Όταν είπα ότι βαριέται το Survivor ακόμα και ο Λιανός, προφανώς ο άνθρωπος δεν το βαριέται, είναι επαγγελματίας που κάνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη δουλειά του, το είπα για να συμβολίσω ότι είναι βαρετό το πρόγραμμα. Βγήκε μετά ο Λιανός και κάποιοι άλλοι και με ειρωνεύτηκαν, ας πάρουν λοιπόν σήμερα τα νούμερα να τα κάνουν κορνίζα και να ειρωνευτούν τους εαυτούς τους που δεν κατάλαβαν ότι το φετινό Survivor είναι ένα πολύ βαρετό και πολύ αναμενόμενο πρόγραμμα».

«Ο Γιώργος Λιανός είναι εξαιρετικός, αλλά ειρωνεύτηκαν όταν είπαμε ότι είναι βαρετό», πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *