Γιώργος Καρτελιάς: Το “διαζύγιο” και το επόμενο επαγγελματικό βήμα μετά το πρωινό του STAR

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
ΚΑΡΤΕΛΙΑΣ

Το επόμενο επαγγελματικό του βήμα αναζητά αυτή την περίοδο ο Γιώργος Καρτελιάς καθώς το Breakfast @ Star δεν συνεχίζει τη νέα σεζόν. Η επίσημη ανακοίνωση από τον σταθμό και πολυπόθητο ραντεβού μπορεί να μην έχει γίνει ακόμα, ωστόσο, η μη ανανέωση του συν 1 του συμβολαίου του με τον σταθμό θεωρείται δεδομένη.

Ωστόσο, μπορεί στο STAR να μην συνεχίζει τη νέα χρονιά και το δίδυμο Γιώργος Καρτελιάς και Ελίνα Παπίλα που συνυπήρχαν και ραδιοφωνικά και αυτό τους έφερε στην τηλεόραση και στο πρωινό, να τραβαει πλέον χωριστούς δρόμους, αλλά ο επιχειρηματίας και ραδιοφωνικός παραγωγός του ΣΟΚ fm, φαίνεται ότι όχι μόνο έχει σχέδια για την ερχόμενη σεζόν αλλά βρήκε και το ταίρι του τόσο στο ραδιόφωνο όσο και στην τηλεόραση.

Πρόκειται για τον Κώστα Μαρτάκη με τον οποίο ο Γιώργος Καρτελιάς παρουσίασε φέτος την ραδιοφωνική του εκπομπη και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία καθώς οι δυο άντρες έχουν και χημεία αλλά και χιούμορ. Η σχέση τους μετράει χρόνια καθώς ο Κώστας Μαρτάκης είναι ο άνθρωπος που αντικατέστησε στο πρωινό τότε την Ελίνα Παπίλα όταν πήγε να γεννήσει.

- Advertisement -

Μάλιστα, τη χημεία που έχουν μεταξύ τους αλλά και το χιούμορ που διακατέχει και τους δυο θέλησαν να εκμεταλλευτούν για να κάνουν κάτι μαζί και τηλεοπτικά δουλεύοντας ένα κόνσεπτ το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες θα αποτελέσει έκπληξη τόσο για τον Καρτελιά όσο κυρίως για τον Μαρτάκη. Οι δυο τους έχουν ξεκινήσει επαφές ώστε η νέα τηλεοπτική σεζόν να τους βρει και ραδιοφωνικά αλλά και τηλεοπτικά μαζί.

Αλλωστε, μόνο σύμπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι η εκπομπή του STAR θα κάνει φινάλε με τον Κώστα Μαρτάκη ο οποίος θα ερμηνεύσει στο πλατό της εκπομπής μερικές από τις επιτυχίες του και μάλιστα live παρέα με την ορχήστρα του.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *