Γιώργος Καράβας: «Είτε γίνει το GNTM του χρόνου είτε όχι, για μένα έχει τελειώσει»

team
team

Καλεσμένος στο Night Out βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης ο Γιώργος Καράβας. Το γνωστό μοντέλο και κριτής του GNTM μίλησε στον Θεοχάρη Ιωαννίδη και μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε τη θέση του ως προς το ενδεχόμενο να συνεχίσει να κάθεται στην επιτροπή του reality μόδας του STAR την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, αν και εφόσον αυτό συνεχιστεί.

«Με πετυχαίνεις σε μία φάση που είμαι full-on στο κομμάτι της δουλειάς. Βγαίνει η καινούργια συλλογή ρούχων με την εταιρεία που συνεργάζομαι. Καταλαβαίνεις ότι τα ραντεβού είναι το ένα πίσω από το άλλο», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Καράβας για τα επαγγελματικά του βήματα.

«Έχω διάφορες άλλες συνεργασίες και κουβέντες περί τηλεοπτικών δρώμενων, οπότε είμαστε εν αναμονή κάποιων πολύ όμορφων εξελίξεων. Συζητάμε διάφορα πράγματα και δεν σου κρύβω ότι το τελευταίο 3μηνο, από τότε δηλαδή που έληξε το GNTM, ήθελα να απέχω λίγο, προκειμένου να δω λίγο σφαιρικότερα το τι θέλω να κάνω μετέπειτα. Μπορώ να πω πλέον με βεβαιότητα ότι έχω κατασταλάξει στο 100%», προσθέτει.

«Το GNTM είναι ένα πρόγραμμα που έχω σαφέστατα αγαπήσει, με έχει ανδρώσει και με έχει βγάλει τηλεοπτικά. Έχω ένα συμβόλαιο με το STAR, το οποίο λήγει τις προσεχείς ημέρες. Σίγουρα θα κάνουμε μία κουβέντα αλλά από ‘κει και πέρα νομίζω ότι ήρθε η ώρα να προχωρήσω παρακάτω. Δηλαδή είτε γίνει είτε δεν γίνει του χρόνου το GNTM, νομίζω ότι για μένα – τουλάχιστον στην παρούσα φάση – έχει τελειώσει», ξεκαθαρίζει ο Γιώργος Καράβας για το reality μόδας.

- Advertisement -

«Θέλω να κάνω νέα πράγματα. Η τηλεόραση είναι ένα μέσο που μου αρέσει, μου αρέσει να ψυχαγωγούμαι από αυτήν και να ψυχαγωγώ κι εγώ τον κόσμο. Οπότε αυτό που θα ήθελα να συζητήσω είναι κάτι στο κομμάτι της ψυχαγωγίας, γιατί όχι και στην παρουσίαση», καταλήγει ο Γιώργος Καράβας, απορρίπτοντας ωστόσο το ενδεχόμενο μίας πρωινής εκπομπής με βάση τα χαρακτηριστικά που έχουν αυτές σήμερα.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *