Γιώργος Καράβας: «Δεν υπήρχε κακοποίηση σε κανένα επίπεδο στο GNTM, δεν ξέρω τι έχει βιώσει η Ηλιάνα»

team
team

Ο Γιώργος Καράβας βρέθηκε καλεσμένος στο «Χαμογέλα και Πάλι» και μίλησε για την ζωή του και τα επαγγελματικά του. Το γνωστό μοντέλο εξέφρασε τα συναισθήματά του, βλέποντας την ζωή και την επαγγελματική του πορεία συγκεντρωτικά, με αφορμή το αφιερωματικό βίντεο της εκπομπής για εκείνον.

«Είναι συγκινητικό το βίντεο. Έχω ανάμεικτα συναισθήματα, αναπολώ, στεναχωριέμαι, συγκινούμαι. Στεναχωριέμαι γιατί βλέποντας τον εαυτό σου 20 χρόνια πριν και τα όνειρα που είχες και τη δίψα για ζωή, θα ήθελα να πάω πίσω και να το ξαναζήσω», είπε αρχικά ο Γιώργος Καράβας.

Για το GNTM ανέφερε πως, «Θα ξαναγυρνούσα στο GNTM, είναι ένα project που αγαπάω πάρα πολύ, τους ανθρώπους του GNTM τους εκτιμώ είναι φίλοι μου. Μιλάω και με την Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Εγώ πήγα στον 3ο κύκλο του GNTM που είχε αποχωρήσει η Ηλιάνα. Οπότε δεν έχω υπάρξει στη συνύπαρξη των δύο».

Σχετικά με την πίεση σε μία δουλειά και τα λεγόμενα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου περί bullying ο Γιώργος Καράβας τόνισε πως, «μπορώ να μιλήσω μόνο για τον εαυτό μου. Εγώ είχα φανταστικό χρόνο στο GNTM σε όλα τα επίπεδα. Δεν υπήρχε κακοποίηση σε κανένα επίπεδο. Δεν ξέρω τι έχει βιώσει η Ηλιάνα αλλά δεν μπορώ να απαντήσω για εκείνη, μόνο για αυτό που έχω βιώσει εγώ, βίωσα φανταστικές στιγμές 3 χρόνια στο GNTM θα ήταν άδικο να πω το αντίθετο. Δεν ξέρω ποια σύνθεση θα προτιμούσα στο GNTM, είναι κάτι υποθετικό, γιατί υπάρχουν αρμόδιοι που κρίνουν ποιος είναι σωστός».

- Advertisement -

«Αγαπώ το ζωντανό πρόγραμμα και ιδανικά θα ήθελα να εμπλακώ σε κάτι ψυχαγωγικό σε βραδινή ζώνη. Σε κάποιο show, να έχει λάμψη και να περνάς όμορφα. Το ζωντανό δε το φοβάμαι, είναι το πρόγραμμα που σε «ξεγυμνώνει» και δείχνει ποιος πραγματικά είσαι και τι μπορείς να κάνεις. Θέλει πολλή προετοιμασία και δουλειά, τρομερούς συνεργάτες. Δεν έχω πρόβλημα να κάνω κάποια πρόταση για εκπομπή αλλά το format στην παρούσα φάση είναι κάτι άλλο. φέτος η μυθοπλασία έχει πάρει τα ηνία, και υπάρχουν και κάποια συγκεκριμένα shows με τα ίδια format. Η Ρούλα Κορομηλά είναι μεγάλο κεφάλαιο στην ελληνική τηλεόραση και νομίζω ότι αυτό λείπει από την τηλεόραση», υπογράμμισε ο Γιώργος Καράβας.

«Ο Νίκος Κοκλώνης, είναι ένας άνθρωπος έξω καρδιά, είναι ξεχωριστό κεφάλαιο στην τηλεόραση. Φέρνει χαρά, και αυτό λείπει από τον κόσμο», σχολίασε μιλώντας για τον Νίκο Κοκλώνη.

Για την σειρά που θα βγάλει με γυαλιά αποκάλυψε πως, «είναι κάτι που το σκέφτομαι και το ετοιμάζω τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Τους επόμενους μήνες θα χρειαστεί να κάνω κάποια ταξίδια γι΄ αυτόν τον λόγο, έτσι ώστε το καλοκαίρι του 2024 να βγει η συλλογή με την υπογραφή μου. Επίσης, κάτι ετοιμάζεται που έχει σχέση με την περιποίηση μαλλιών».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *