Γιώργος Καραμίχος – Έτσι «έφαγε» την Ιωάννα Μαλέσκου και την Κατερίνα Καραβάτου…

team
team

Τι και αν ακούστηκε η Ιωάννα Μαλέσκου, τι αν «έπεσε» στο τραπέζι το όνομα της Κατερίνας Καραβάτου, τελικά «κλείδωσε» μία κλασική επιλογή που μυρίζει ΕΡΤ για το νέο της τηλεπαιχνίδι γνώσεων «Πες τη λέξη». Θα δούμε στην παρουσίαση τον ηθοποιό Γιώργο Καραμίχο με  το νέο game show να προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο στη ζώνη των 19.00. Ξεκινά πολύ σύντομα τα γυρίσματα για το νέο αυτό φιλόδοξο εγχείρημα της ΕΡΤ.

Η επίσημη ανακοίνωση

Λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία της είδησης, η ΕΡΤ ανακοίνωσε επισήμως τη συνεργασία με τον Γιώργο Καραμίχο.

Γιώργος Καραμίχος
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΡΤ αναφέρει:

- Advertisement -

Το νέο συναρπαστικό παιχνίδι γνώσεων και ψυχαγωγίας, “Πες τη λέξη”, με παρουσιαστή τον δημοφιλή ηθοποιό Γιώργο Καραμίχο, έρχεται στην ΕΡΤ1, για να κάνει πιο διασκεδαστικά τα Σαββατοκύριακά μας.

Ο πλούτος των λέξεων και των γραμμάτων της γλώσσας μας είναι αστείρευτος, όπως αστείρευτη είναι η γνώση, η διασκέδαση και η αγωνία, που υπόσχεται να προσφέρει το νέο παιχνίδι γνώσεων, που θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 19:00.

Σε κάθε επεισόδιο, δύο αντίπαλοι παίκτες φτιάχνουν τη δική τους δυνατή ομάδα, έχοντας συμμάχους δύο επώνυμους καλεσμένους ο καθένας. Καλεσμένοι διαφορετικής ειδικότητας και ιδιότητας, που έχουν ξεχωρίσει στον επαγγελματικό στίβο, έρχονται να προσφέρουν τις γνώσεις και τη θετική τους ενέργεια σε αυτό το μοναδικό εκπαιδευτικό παιχνίδι, το οποίο απαιτεί συγκέντρωση και ταχύτητα.

Γιατί στο “Πες τη λέξη” κάθε δευτερόλεπτο μετράει! Και κάθε γράμμα κρύβει μία λέξη.
Ο νικητής κάθε επεισοδίου κερδίζει ένα σημαντικό χρηματικό έπαθλο, ενώ μπορεί να διεκδικήσει ακόμα μεγαλύτερα κέρδη με το τζακ ποτ του τελικού γύρου και να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στο επόμενο επεισόδιο του παιχνιδιού. Όμως, και ο παίκτης που δεν καταφέρνει να φτάσει στη νίκη, έχει τη δυνατότητα να συνεχίσει. Γιατί στο “Πες τη λέξη”, κανείς δεν φεύγει χαμένος.

Παρουσιαστής και συντονιστής όλων των φοβερών αναμετρήσεων είναι ο αγαπημένος ηθοποιός Γιώργος Καραμίχος, σ’ έναν ρόλο-έκπληξη, μέσα από τον οποίο θα ξεδιπλώσει το πολύπλευρο ταλέντο του, την αμεσότητα και τις απίστευτες γνώσεις του!
Το παιχνίδι “Πες τη λέξη”, μεταδίδεται εδώ και πολλά χρόνια, με τεράστια επιτυχία σε πολλές χώρες στο εξωτερικό. Κάθε επεισόδιο περιλαμβάνει έναν προκριματικό γύρο και τέσσερα διαφορετικά παιχνίδια, μέχρι τον μεγάλο τελικό, τον Γύρο του Αλφαβήτου.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *