Γιώργος Καραμίχος – «Μου έκαναν πρόταση για reality αλλά αρνήθηκα»

team
team

Ο Γιώργος Καραμίχος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Δύο στη 1” στην ΕΡΤ, και μίλησε για όλα στη Ζωή Κρονάκη και στον Δημήτρη Γιαγτζόγλου.

O δημοφιλής ηθοποιός που φέτος παρουσιάζει το νέο τηλεπαιχνίδι της κρατικής τηλεόρασης με τίτλο “Πες τη Λέξη”, απάντησε στο εάν έχει δεχτεί αντίστοιχες τηλεοπτικές προτάσεις στο παρελθόν.

Ο ίδιος απάντησε θετικά ωστόσο, οι συζητήσεις δεν οδήγησαν σε κάποια συνεργασία: “Μου έχουν κάνει ήδη προτάσεις για reality στα περισσότερα έχω πει όχι. Κάτι που συζήτησα περισσότερο δεν προχώρησε παρακάτω. Και να πω όχι τώρα, μπορεί αύριο να πω ναι, θέλω να έχω ελευθερία”.

Ο Γιώργος Καραμίχος συνέχισε εξηγώντας το γιατί αποφεύγει να είναι απόλυτος απέναντι στις επαγγελματικές προτάσεις που δέχεται κατά καιρούς: “Μου έχει συμβεί πολλές φορές στη ζωή μου να πω “εγώ αποκλείεται να το κάνω”. Μετά σκέφτηκα το ίδιο βράδυ, “γιατί σνομπάρω;”, “γιατί αυτή η υπεροψία;”. Η υπερηφάνεια είναι άσχημο δηλητήριο για τους ανθρώπους. Όταν αισθάνομαι ότι επεμβαίνει ο επικριτικός νους, ότι υποτιμώ τους ανθρώπους που κάνουν αυτή τη συγκεκριμένη δουλειά, εκεί θέλω να μαζευτώ, να βγάλω αυτή τη χωριάτικη νοοτροπία που έχουμε. Η υπεροψία είναι χωριάτικη νοοτροπία”.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *