Γιώργος Γιαννόπουλος – Τροχαίο ατύχημα για τον ηθοποιό: «Καλό σου ταξίδι»

team
team

Ένα τροχαίο ατύχημα υπέστη ο Γιώργος Γιαννόπουλος πριν από λίγες ώρες όπως φρόντισε ο ίδιος να γνωστοποιήσει μέσα από τα social media το απόγευμα της Τρίτης. Μάλιστα, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής ανήρτησε μια εικόνα από το όχημα του το οποίο και αποσύρθηκε με γερανό έχοντας πλήθος σημαντικών ζημιών.

Ειδικότερα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιώργος Γιαννόπουλος θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους όσα ακριβώς πέρασε νωρίτερα στέλνοντας παράλληλα ένα πολύ σημαντικό κοινωνικό μήνυμα. «Ανθρώπων έργα. Φορέστε τις ζώνες, στα αυτοκίνητα και τα κράνη στις μηχανές. Αγαπήστε τη ζωή σας. Οι λαμαρίνες φτιάχνονται, τα κορμιά, δεν συγκολλούνται, μόνο αγαπιούνται. Είναι ένα κοινωνικό μήνυμα του Γιώργου Γιαννόπουλου».

«Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, στο Δήμο Ηλιούπολης, με το πολιτικά, πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο, «Ενωμένοι για την Ηλιούπολη», με επικεφαλής τον Δήμαρχο, Γιώργο Χατζηδάκη. Υ.Γ. Καλό σου ταξίδι, golfάκι μου αγαπημένο».

«Θα σε σενιάρω, όπως σου πρέπει» καταλήγει ο Γιώργος Γιαννόπουλος στη νέα του δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram χωρίς να προχωράει σε περισσότερες λεπτομέρειες για το ατύχημα του.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *