Γιώργος – Φαίη: Aπό το διαζύγιο στην τηλεοπτική επανασύνδεση – Το παρασκήνιο της συνεργασίας τους και η επόμενη μέρα

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ

PING Αυτή τελικά η τηλεοπτική χρονιά δεν θα πάψει να μας εκπλήσσει. Κι αυτό γιατί με το “καλημέρα” του νέου έτους ή του β’ μισού και με το “καλησπέρα” κυριολεκτικά – αφού η ανακοίνωση ήρθε στις 10.20 το βράδυ, έσκασε τηλεοπτική βόμβα. Και φυσικά δεν αναφέρομαι στο γεγονός ότι ο Γιώργος Λιάγκας αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ – μετά από μισή σεζόν στον πάγκο και αφού έληξε η ρήτρα – γιατί αυτό ήταν αναμενόμενο παρά τις διαρροές που κυκλοφορούσαν ότι θα αναλάνει το τάδε ή δήνα πρότζεκτ του σταθμού, αλλά στο γεγονός ότι όχι μόνο επιστρέφει στον ΑΝΤ1 μετά από δυο χρόνια αλλά ότι θα βρεθεί στο “Πρωινό” στο πλάι της Φαίης Σκορδά έχοντας αυτή τη φορά εκείνη τον πρώτο λόγο.

PONG Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες μου, κάτι που και η ίδια η Φαίη Σκορδά παραδέχτηκε  στο “Πρωινό”, η επανασύνδεση έγινε κατόπιν παρέμβασης της ίδιας της Φαίης, η οποία το πρότεινε στον Τζώρτζη Ποφάντη και στη συνέχεια ο Διευθυντής Προγράμματος ζήτησε την συγκατάθεση του Θοδωρή Κυριακού θεωρώντας ότι είναι ό,τι χρειάζεται αυτή τη στιγμή η εκπομπή προκειμένου να “συνέλθει” από τις κατραπακιές του ανταγωνισμού, την φθορά του χρόνου αλλά και κάποιες ατυχείς επιλογές σε πρόσωπα. Ολα έγιναν υπό άκρα μυστικότητα με αποτέλεσμα να είναι ελάχιστοι αυτοί που γνώριζαν τι γινόταν πίσω από κλειστές πόρτες. Ωστόσο, επειδή το ραντεβού έγινε στα Κάππα Studios υπήρξαν “μάτια” που είδαν τον Γιώργο Λιάγκα να περνάει την πόρτα του ΑΝΤ1. Για να μην βγει λοιπόν κάτι με τρόπο διαφορετικό από αυτόν που ήθελε το κανάλι αλλά και η Φαίη, η ανακοίνωση βγήκε μέσα στην μαύρη νύχτα και κυριολεκτικά “κάηκε”, αφού αφενός το πρωί είχε καεί από την επικαιρόητα και μέχρι το μεσημέρι δεν έπαιζε σε κανένα σάιτ και αφετέρου ο τηλεοπτικός ανταγωνισμός “αγνόησε” παντελώς καθώς η Φαίη Σκορδά και το Πρωινό ήταν η μόνη τηλεοπτική εκπομπή που έπαιξε μια είδηση που αφορούσε την ίδια και την εκπομπή της, ενώ σε κανονικές συνθήκες και άλλες εποχές θα είχε γίνει πραγματικά “σεισμός” από δημοσιεύματα, σχόλια, αναφορές και ρεπορτάζ που θα πρόβαλαν για μια είδηση που πραγματικά αποτέλεσε την “έκπληξη” της χρονιάς και τηλεοπτική βόμβα που βρίθει παρασκηνίου.

PING Την πρώτη καλημέρα ο Γιώργος Λιάγκας θα την πει την ερχόμενη Δευτέρα 18 Ιανουαρίου κάνοντας μια κίνηση που από ότι φαίνεται μόνο το κανάλι, η Φαίη και ο ίδιος θεωρούν εξέλιξη στην καριέρα τους. Αλλωστε, δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο ούτε για εκείνον που επεδίωκε εδώ και πολύ καιρό να επιστρέψει στην ενεργό δράση από το να κάθεται και να πληρώνεται απλά από τον ΣΚΑΪ – έχοντάς τον τιμωρημένο για δεύτερη φορά – αλλά ούτε για τον ΑΝΤ1 πόσω μάλλον για το “Πρωινό” που φέτος βιώνει μια από τις χειρότερες σεζόν από τις 8 που συνολικά είναι στον τηλεοπτικό αέρα του καναλιού και ενώ το συμβόλαιο της Φαίης λήγει τον Ιούλιο – η ανανέωση ωστόσο αν γίνει θα γίνει πολύ πολύ νωρίτερα – με τις κακές γλώσσες, ωστόσο, να λένε ότι είναι και η τελευταία της χρονιά στο κανάλι του Αμαρουσίου.

PONG Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες μου παρά το γεγονός ότι η ανακοίνωση αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο και για άλλα πρότζεκτ πέραν του “Πρωινού”, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί σύντομα οπότε ούτε ο Σάκης Τανιμανίδης, ούτε ο Μάρκος Σεφερλής πόσω μάλλον ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πρέπει να ανησυχούν. Η πρώτη αυτή φάση του “Πρωινού” θεωρείται μάλλον δοκιμαστική για πολλούς και αν πάει καλά όπως οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές πιστεύουν τότε έχει ο… Θοδωρής για του χρόνου.

- Advertisement -

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *