Γιώργος Αυτιάς στην Τίνα Μεσσαροπούλου: «Με τη δήλωση μου ότι δεν υπάρχουν βασιλιάδες στην τηλεόραση, οι βασιλιάδες θίχτηκαν!»

team2
team2

Η Τίνα Μεσσαροπούλου συνάντησε τον Γιώργο Αυτιά, ο οποίος έχοντας πολυετή πείρα έκρινε την απαιτητική τηλεοπτική χρονιά που διαφαίνεται στον ορίζοντα.

«Είναι μία σεζόν από τις πιο δύσκολες. Θες επειδή είμαστε σε προεκλογική περίοδο, θες γιατί διανύουμε τη μεγαλύτερη οικονομική κρίση, θες τον ανταγωνισμό στην τηλεόραση»

Για την κατάργηση των παραθύρων στην εκπομπή του αφού οι καλεσμένοι του έρχονται πια ζωντανά στο πλατό είπε:

- Advertisement -

«Τα παράθυρα τελείωσαν στην εκπομπή μου. Στην εκπομπή θα κουβεντιάζουμε. Δεν βολευόμουν με τα παράθυρα, τους έβλεπα κάδρο.Έκανα κατάχρηση, έφτασα τα 8».

Αναφορικά με τον ανταγωνισμό ανέφερε πως «αν δεν υπολογίσεις τον ανταγωνισμό έχεις εξαφανιστεί. Αυτός που δεν βλέπει τα νούμερα είναι σαν να φορά γυαλιά που δεν βλέπει. Όποιος λέει ότι δεν τα βλέπει, λέει ψέματα».

Ποια ήταν η πιο δύσκολη τηλεοπτική του στιγμή;

«Η πιο δύσκολη στιγμή ήταν στον Alpha όταν πέθανε ο πατέρας μου που του είχα μεγάλη αδυναμία. Ήταν καπετάνιος, αν τον έχω γνωρίσει 10 χρόνια στη ζωή μου είναι ζήτημα».

Σχετικά με τη φημολογούμενη κόντρα του με τον Γιώργο Παπαδάκη απάντησε πως είναι ένα μύθευμα και ότι οι σχέσεις τους είναι καλές. Ανοιχτός εμφανίστηκε στο ενδεχόμενο να παίξουν κάποια στιγμή σε αντίπαλες εκπομπές.

Ακόμη, εξήγησε γιατί έδωσε δύο ονόματα στα παιδιά του.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *