Γιώργος Αγγελόπουλος: «Δεν θα συμμετέχω στο “Survivor All Star”, είναι ξεκάθαρο!»

team
team

Μία συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα”, απόσπασμα της οποίας προβλήθηκε στην εκπομπή “Γεια σου” του ΣΚΑΪ.

Ο Ντάνος φαίνεται να ξεκαθαρίζει για ακόμα μία φορά ότι, παρά τα όσα ακούγονται, δεν θα βρίσκεται στο “Survivor All Star”: “Έχω πει κάτι πολύ συγκεκριμένο κι έχει αναπαραχθεί εδώ και δύο εβδομάδες. Δεν ξέρω για ποιον λόγο γίνεται αυτό το πράγμα. Δεν έχω πει κάτι. Εγώ γνωρίζω ποια είναι η αλήθεια κι ότι είναι ξεκάθαρο αυτό με το παιχνίδι. Έχω πει ότι δεν θα συμμετέχω στο παιχνίδι. Είναι ξεκάθαρο. Τα πράγματα που με ενδιαφέρουν τα τελευταία χρόνια είναι πολύ συγκεκριμένα”.

Σε άλλο σημείο, ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποκάλυψε σημεία της προσωπικής του ζωής, δηλώνοντας ερωτευμένος αυτήν την περίοδο: “Ο έρωτας είναι επικίνδυνος, αλλά εξαρτάται και σε τι ηλικία θα σου έρθει. Αν είσαι στα 15-30, που ακόμα ψάχνεις τον εαυτό σου, μπορεί να καταστραφείς. Ο πραγματικός έρωτας σε αναζωογονεί και σου κάνει ένα restart. Είμαι ερωτευμένος, λεπτομέρειες δεν χρειάζονται”.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!