“Γυναίκα χωρίς όνομα”: Συγκλονιστικές εξελίξεις στην καθημερινή δραματική σειρά του ΑΝΤ1!

Παναγιώτης Μουλόπουλος
Παναγιώτης Μουλόπουλος

Ηττημένη πια από την καταστροφική μανία της Κάτιας, ανήμπορη και παγιδευμένη στην ίδια της τη ζωή, η Μαρίνα παίζει το τελευταίο της χαρτί. Έχει έρθει η ώρα της δικής της εκδίκησης. Έχει έρθει η στιγμή που εκείνη θα προσφέρει το μεγαλύτερο κακό σε όλους όσοι την πρόδωσαν. Πρώτα όμως, πρέπει να «πεθάνει». Η Νάντια Πετρίδου γίνεται το πρόσωπο του μεγαλύτερου κύκλου εκδίκησης. Αποφασισμένη να πάρει πίσω όσα της στέρησαν, δεν θα σταματήσει μέχρι να το καταφέρει.

Η Μαρίνα (Ντόρα Μακρυγιάννη) αντιμετωπίζει τις σκληρές συνθήκες της φυλακής. Ο καιρός περνά και γεννά στη φυλακή ένα υγιές κοριτσάκι. Το ονομάζει, Ελπίδα. Περνά ένας ολόκληρος χρόνος και κανείς δεν περιμένει πως σύντομα όλα θα ανατραπούν. Η Κάτια (Μαριάννα Τουμασάτου) την ανακαλύπτει και της αρπάζει το παιδί. Πιστεύοντας πια ότι το παιδί της έχει πεθάνει, επιστρέφει στις ζωές όσων την πλήγωσαν ως ισότιμη αντίπαλος. Πλέον είναι η Νάντια Πετρίδου. Σύμμαχοί της, η Μάρθα (Ταμίλλα Κουλίεβα) και η Ρένα, (Μαρκέλλα Γιαννάτου).

Η «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» είναι κάθε μητέρα που ζητά δικαιοσύνη για το παιδί της.

Η Κάτια και η Μαρίνα, δεμένες από τη μοίρα σε ένα παιχνίδι τραγικής ειρωνείας, θα βρεθούν αντιμέτωπες με νοσηρά λάθη και διεστραμμένα μυστικά από το παρελθόν. Πότε θα καταλάβουν ότι η αληθινή εκδίκηση, είναι η συγχώρεση;

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *