Γιατί ο Αρναούτογλου εξελίσσεται σε βατερλό για τον ΑΝΤ1 και πώς ο Σεφερλής εκτίναξε την Ελεονώρα

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
ΤΗΕ 2ΝΙGHT SHOW

Σε βατερλό εξελίσσεται για τον ΑΝΤ1 η επιστροφή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στη βραδινή ζώνη του ΑΝΤ1 καθώς τα ποσοστά τηλεθέασης κι από τη δεύτερη εκπομπή όχι μόνο ήταν χαμηλά, ήταν ακόμα πιο χαμηλά θα ήταν σωστό να ειπωθεί και μάλιστα μονοψήφια.

Συγκεκριμένα, το “The 2Night Show” έκανε μέσο όρο στο σύνολο 9,6%, ενώ στο νεανικό κοινό μόλις 8,7%. Την ίδια στιγμή, μάλιστα, η Ελεονώρα Μελέτη που ξεκίνησε μια ώρα αργότερα στον ALPHA έκανε μέσο όρο στο σύνολο 26,1%, σημειώνοντας τα υψηλότερα ποσοστά που έχει κάνει μέχρι τώρα έχοντας ως καλεσμένο το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο των ημερών, τον Μάρκο Σεφερλή. Εξίσου υψηλά ήταν τα ποσοστά του “Μετά τα μεσάνυχτα” για το νεανικό κοινό σημειώνοντας μέσο όρο 23,2%.

Η ώρα προβολής φαίνεται πως δρα στην προκειμένη περίπτωση ανασταλτατικά για τον Γρηγόρη καθώς ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος στην πράιμ τάιμ ζώνη, με “Ελλάδα έχεις ταλέντο” τη Δευτέρα και “GNTM” αλλά και τα δυνατά όπλα του ALPHA, αλλά και την Τρίτη με το “The Voice” και τα άλλα πρόγράμματα του ΣΚΑΪ και του ALPHA που επαναλαμβάνονται. Ωστόσο, δεν φταίει μόνο η ώρα προσβολή του τοκ σόου. Ο Γρηγόρης διακρίνω πως αυτή τη φορά έχει μεγάλη αγωνία, να πετύχει, να πείσει το κοινό του ότι μπορεί να τα καταφέρει, ότι είναι εδώ… Και σίγουρα με τον τρόπο αυτό αδικεί τον εαυτό του, γιατί δεν χρειάζεται να πείσει κανέναν και για τίποτα.

Επίσης, αν και ο Νίκος Οικονομόπουλος είναι ένα πρόσωπο δυνατό που δεν μιλάει συχνά ή ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πολυσυζητημένος αυτήν την εποχή, ο Γρηγόρης δεν κατάφερε αυτή τη φορά να κάνει τη διαφορά με τις συνεντεύξεις του. Δεν πιανόταν από την ατάκα ή δεν ήθελε να πάει τη συνέντευξη ένα βήμα παρακάτω… Πολύ αμερικανιά που ο Έλληνας δύσκολα μπορεί να ακολουθήσει, πολύ ντόρος για το τίποτα, πολύ περιτύλιγμα και λίγη ουσία γιατί η ουσία βρίσκεται στα όσα σου λέει ο άλλος στη συνέντευξη.

- Advertisement -

Από την άλλη, η Ελεονώρα δείχνει ότι έχει και τσαγανό και η ομάδα της ανακλαστικά. Πέτυχε να κλείσει για συνέντευξη τον Μάρκο Σεφερλή προκαλώντας και ενδοκαναλικές κόντρες για το ποιος θα του πρωτοπάρει την πρώτη συνέντευξη κι εκεί που μια παρουσιάστρια τον δικαιολογούσε ανοικτά, τώρα είναι χωλομένη μαζί του. Θα την καταλάβετε από τον τρόπο με τον οποίο θα σχολιάσει τη συνέντευξη στην εκπομπή της.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *