Γιάννης Πιτταράς στην Τίνα Μεσσαροπούλου: «Η ιδέα μας ήταν να πούμε την εκπομπή “Στη ζούλα”»

team
team

Στην εκπομπή «Happy Day» και την Τίνα Μεσσαροπούλου μίλησε ο Γιάννης Πιτταράς, ο οποίος μαζί με τον Δημήτρη Κοτταρίδη παρουσιάζουν την ενημερωτική εκπομπή «Από τις έξι» στην ΕΡΤ1.

«Η ιδέα ήταν να πούμε την εκπομπή “Στη ζούλα”. Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί δεν το δέχτηκαν», ανέφερε αρχικά ο έμπειρος δημοσιογράφος και στη συνέχεια μίλησε για το ρόλο του παρουσιαστή: «Δεν έχει αλλάξει κάτι. Δεν έχουμε προσαρμόσει τον εαυτό μας στο φαίνεσθε. Συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά. Τώρα αν θα είσαι στον αέρα και μπροστά στην κάμερα δεν έχει διαφορά από το ρεπορτάζ».

Για το αν βλέπει τα νούμερα τηλεθέασης, απάντησε: «Ναι. Αυτοί που έπρεπε να τα βλέπουν τα νούμερα τα βλέπουν φαντάζομαι. Εμένα προσωπικά δεν με πολυαπασχολεί. Το έχω αφήσει στον Δημήτρη. Στο τέλος της ημέρας ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Δεν μπαίνουμε σε λογικές αν θα πρέπει να κάνουμε κάποιο θέμα για συγκεκριμένο κοινό. Κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε».

Καταλήγοντας, ο Γιάννης Πιτταράς τόνισε: «Δεν θα έβλεπα ως υποβάθμιση την επιστροφή μου στο ρεπορτάζ. Απολύτως καμία. Θα ήταν μία συνέχεια της δουλειάς μου, από όπου έτσι και αλλιώς ξεκίνησα».

- Advertisement -

https://streamable.com/q1ffa6

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *