Γιάννης Μπούτος: «Θα είμαι στην καλοκαιρινή εκπομπή του OPEN, αλλά….»

team
team

Για το τηλεοπτικό του μέλλον μετά το τέλος της σεζόν μίλησε ο Γιάννης Μπούτος στην κάμερα της «Super Κατερίνα».

«Νομίζω ότι όλοι το ξέρουμε ότι δεν θα συνεχίσει η εκπομπή», δήλωσε αρχικά για την εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» και συνέχισε:

«Ήταν όμως μια πάρα πολύ όμορφη και εποικοδομητική σεζόν. Έμαθα πάρα πολλά δίπλα στη Μάριον γιατί στάθηκε δίπλα μου, όχι μόνο σαν συνεργάτης, αλλά και σαν μητέρα όπως και η υπόλοιπη ομάδα ήταν πάρα πολύ κοντά μου. Οπότε μου άρεσε πάρα πολύ αυτό το ταξίδι».

«Στον απολογισμό μου κρατάω πάντα τα καλά. Δηλαδή δεν μπορώ να πω τι πήγε λάθος γιατί ξέραμε από την αρχή ότι ανταγωνιστική ζώνη, η πίτα έχει χωριστεί σε πολλά κομμάτια και δεν μπορούν να πάρουν όλοι μεγάλο κομμάτι οπότε αυτό έχει σαν φυσικό επακόλουθο να δημιουργήσει κάποια νεύρα. Αυτά όμως νομίζω πως είναι λογικό να συμβαίνουν σε κάθε δουλειά», πρόσθεσε.

- Advertisement -

«Θα είμαι στην καλοκαιρινή εκπομπή του OPEN αλλά δεν ξέρω ακόμα ποιοι άλλοι θα είναι μαζί και ποιοι έχουν επικυρώσει την συμφωνία. Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένος, πολύ ωραίο σχήμα μού ακούγεται και νομίζω ότι θα είναι μια πολύ ωραία σύνθεση ανθρώπων» δήλωσδε ο Γιάννης Μπούτος, αναφορικά με τα ονόματα που ακούγονται και είναι η Μαριάντα Πιερίδη, η Φελίσια Τσαλαπάτη και ο Τριαντάφυλλος.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *