Γιάννης Λάτσιος: Πιο κοντά από ποτέ η επιστροφή του στον ΑΝΤ1;

team
team
ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΤΣΙΟΣ

Καθόλου ασχολίαστη δεν πέρασε η αποχώρηση του Γιάννη Λάτσιου από το OPEN και στους περισσότερους προκάλεσε τεράστια έκπληξη, μιας και ήταν κάτι που συνέβη από την μια μέρα στην άλλη.

Μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει η Τίνα Μεσσαροπούλου πριν λίγο καιρό, πληροφορίες αναφέρουν ότι η ρήξη ανάμεσα στην ιδιοκτησία του καναλιού και τον Γιάννη Λάτσιο είχε ήδη επέλθει και απλά περίμεναν το σωστό timing για τις ανακοινώσεις.

Κάποιοι ισχυρίζονται ότι ο Γιάννης Λάτσιος όταν κατάλαβε ότι ουσιαστικά ο ρόλος του είνα διακοσμητικός μιας και η ιδιοκτησία είχε αποφασίσει να μην του παρέχει μπάτζετ για νέες παραγωγές και ότι τα μόνα προγράμματα που θα ανανεώνονταν ήταν οι δυο ψυχαγωγικές εκπομπές της Μπέττυς Μαγγίρα και της Ελένης Τσολάκη, αποφάσισε να λύσει τη συνεργασία του.

Μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης 8/6, η εκπομπή Πρωινό Μας αναφέρθηκε στον Γιάννη Λάτσιο και συγκεκριμένα στο τηλεοπτικό του μέλλον, προχωρώντας σε μερικές ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε πως έχει πέσει στο τραπέζι ο Γιάννης Λάτσιος να επιστρέψει ξανά στον ΑΝΤ1, μιας και υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη και συμπάθεια, ενώ υπάρχουν, όπως ειπώθηκε στην εκπομπή, αρκετά στελέχη που επιθυμούν την επιστροφή του στον ΑΝΤ1.

- Advertisement -

Ωστόσο, ο ίδιος δεν έχει μιλήσει ακόμα για το πώς πρόκειται να κινηθεί, αλλά σύμφωνα με την Αφροδίτη Γραμμέλη και τα όσα της εμπιστεύτηκε, αυτήν την συγκεκριμένη περίοδο προτεραιότητά του είναι να ξεκουραστεί και να πάρει τον χρόνο του για τα επόμενα τηλεοπτικά του βήματα.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *