Για τρίτη μέρα απών ο Σρόιτερ από το δελτίο του ALPHA – Τι συμβαίνει με τον παρουσιαστή;

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΡΟΙΤΕΡ

Απών από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA είναι ο Αντώνης Σρόιτερ για τρίτη μέρα, όπως άλλωστε πρώτο το tinasmess.gr παρατήρησε, έμαθε και σας ενημέρωσε από τους πρώτους. Αιτία δεν είναι ο κορωνοϊός όπως συνηθίζεται το τελευταίο διάστημα όταν κάποιος παρουσιαστής δεν εμφανίζεται στην εκπομπή του ή εν προκειμένω στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Ο ανκορμαν του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ALPHA λείπει σε μια πολύ σημαντική δημοσιογραφική αποστολή που οσονούπω θα προβληθεί κατά αποκλειστικότητα στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού και γι’ αυτόν τον λόγο απουσιάζει από την περασμένη Παρασκευή από τα καθήκοντά του. Στη θέση του μάλιστα στο κεντρικό δελτίο βρίσκεται η Μαρία Νικόλτσιου, η οποία παρουσιάζει τα μεσημεριανά δελτία.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες μου, ο Αντώνης Σρόιτερ βρίσκεται στο Ντουμπάι. Οχι για διακοπές αλλά για μια έρευνα για τον κορωνοϊό και τα μέτρα που λαμβάνονται εκεί και που θα παρουσιαστεί το προσεχές διάστημα στο δελτίο. Ο λόγος μάλιστα που θα απουσιάσει από τα καθήκοντά του περίπου 10 μέρες είναι η καραντίνα στην οποία θα υποβληθεί ο άνκορμαν του κεντρικού δελτίου λόγω τακιδιού του στο εξωτερικό, ενώ παράλληλα θα κάνει και όλα τα απαραίτητα μοριακά και rapid test που απαιτούνται στο πλαίσιο του πρωτοκόλλου για τον covid-19 για να μπορέσει να επανέλθει στο κανάλι.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *