Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Στο Μαύρο Ρόδο είχα να επιλέξω ανάμεσα σε 3-4 ρόλους»

team
team

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης μίλησε στον Άρη Καβατζίκη και το Πάμε Δανάη για το «Μαύρο Ρόδο» και τον Λευτέρη, καθώς και για την προσωπική του ζωή.

Αρχικά, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι την πρόταση για τη σειρά την έκανε η παραγωγή, η οποία δεν του πρότεινε συγκεκριμένο ρόλο, αλλά του ζήτησε να διαβάσει το σενάριο κι ύστερα να διαλέξει.

«Είπα κατευθείαν τον Λευτέρη. Είχα να διαλέξω ανάμεσα από 3-4 ρόλους και τον επέλεξα γιατί ήταν διαφορετικός από αυτά που έκανα τα τελευταία χρόνια. Ήταν ήσυχος άνθρωπος, ο καλός πατέρας, πικραμένος, αυτός που δεν κάνει πολλή φασαρία στη σειρά», σχολίασε.

«Ο Λευτέρης έχει απωθήσει τον θάνατο της γυναίκας του, το έχει σαν ατύχημα, το έχει βάλει εκεί γιατί έτσι έχει ησυχάσει τη δική του συνείδηση για τη δική του ευθύνη. Είχε μία περίεργη σχέση, παράλληλη με τη φίλη της γυναίκας του», συμπλήρωσε.

- Advertisement -

Όπως αποκάλυψε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, ο Λευτέρης στο «Μαύρο Ρόδο» αισθάνεται ενοχές που η κόρη του έφυγε.«Δεν ήξερε ότι η κόρη του είδε το σκηνικό. Ο Λευτέρης θεώρησε ότι η κόρη του μπορεί να έφυγε επειδή μετά ξαναπαντρεύτηκε την Πολυξένη. Ο Λευτέρης συμπαθεί τον Πέτρο, αλλά από συμφέρον, γιατί βλέπει ότι είναι ένας “καλός γαμπρός”. Είναι ένας νέος επιστήμονας, καλοστεκούμενος, ο ιδανικός για την κόρη κάθε πατέρα».

Ο Λευτέρης για το Μαύρο Ρόδο
Μεταξύ άλλων τόνισε ότι έρχονται δύσκολες καταστάσεις για τον Λευτέρη και την οικογένειά του. Απολαύστε όλη τη συνέντευξη στο παραπάνω βίντεο.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *