Μένει ή φεύγει ο Γαβαλάς από το “My style rocks”; Τα σενάρια και ο αντικαταστάτης

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

Σε θρίλερ εξελίσσεται η παραμονή του Λάκη Γαβαλά στο “My style rocks”, παρά το γεγονός ότι ήταν ο πρώτος που είχε συμφωνήσει για τη νέα σεζόν. Ωστόσο, φαίνεται ότι λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο… Aυτόν τον καιρό ο Αγγελος Χριστόπουλος διαρπαγματεύεται την παραμονή ή όχι του εκκεντρικού επιχειρηματία στο ριάλιτι μόδας αλλά εμπόδιο φαίνεται να στέκεται από τη μία το θέατρο και από την άλλη το “Τhe Voice”.

Τα γυρίσματα πρόκειται να ξεκινήσουν στις 20 Αυγούστου καθώς θέλουν αν υπάρχει αρκετό στοκ επεισοδίων ώστε σε περίπτωση lockdown να μην υπάρχει θέμα νέας διακοπής του παιχνιδιού. Ωστόσο, οι μέρες των γυρισμάτων θα είναι όπως και πέρσι η Παρασκευή και το Σάββατο γιατί η Δευτέρα και η Τρίτη προορίζονται για το “Voice” καθώς τις προτιμούν οι καλλιτέχνες λόγω των βραδινών τους εμφανίσεων. Ο Λάκης Γαβαλάς, ωστόσο, λόγω των θεατρικών του υποχρεώσεων με το “Κλουβί με τις τρελές” στο Μπρόντγουεϊ δεν μπορεί να συμμετάσχει. Ο ίδιος ζητάει αλλαγή στις μέρες των γυρισμάτων αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να είναι εφικτό. Ούτε μπορεί να ξεκινήσει τώρα στη θέση του κριτή και να αφήσει το παιχνίδι στη μέση όταν στα τέλη Οκτωβρίου θα ξεκινήσει το θέατρο. Ετσι, από ότι φαίνεται το “My style rocks” θα συνεχίσει με κάποιο άλλο πρόσωπο στη θέση του κριτή, ενώ κανονικά συνεχίζουν ο Στέλιος Κουδουνάρης, η Ελενα Χριστοπούλου και φυσικά η Κατερίνα Στικούδη που παραμένει κανονικά η παρουσιάστρια του σόου που προορίζεται για την απογευματινή ζώνη του ΣΚΑΪ.

Πάντως, αν δεν είναι ο Λάκης Γαβαλάς στο παιχνίδι, όλα δείχνουν ότι ανοίγει ο δρόμος για τη μεγάλη επιστροφή του Χάρη Χριστόπουλου. Μάλιστα, κατά τον περσινό κύκλο είχαν γίνει αρκετές κρούσεις από την παραγωγή αλλά λόγω του Happy Day κάτι τέτοιο δεν ήταν εφικτό.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *