Από εχτές γίνεται μεγάλος ντόρος γύρω από την επική γκάφα που έγινε στην πολυαγαπημένη σειρά Game of Thrones, σε πλάνο της οποίας εμφανίστηκε ένα ποτήρι από τα Starbucks ( Game of Thrones: Η γκάφα, η απάντηση και το επικό τρολάρισμα)

Πολλά περίεργα συμβαίνουν με την σειρά φαινόμενο, καθώς όσο περίεργο κι αν ακούγεται μια από τις πρωταγωνίστριες αυτής δεν έχουν παρακολουθήσει τη σειρά. Ο λόγος για την Bella Ramsey, που υποδύεται τον ρόλο Lyanna Mormont στη σειρά και είναι μόλις 15 χρονών. Η 15χρονη πρωταγωνίστρια θα χρειαστεί να κάνει υπομονή τρία ακόμη χρόνια μέχρι να της επιτραπεί από τους γονείς της να δει ολοκληρωμένο το Game of Thrones, όπως η ίδια αποκάλυψε στην Daily Star.

 

 

 

 

 

 

 

 

“Μάλλον θα την δω όταν γίνω 18. Ακόμα και τα λίγα επεισόδια που με έχουν αφήσει να δω, υπήρχαν σκηνές που η μαμά και ο μπαμπάς έμπαιναν μπροστά στην τηλεόραση για να μην μου επιτρέψουν να δω κάτι που δεν έπρεπε” αναφέρει και συμπληρώνει “Μου επέτρεψαν πάντως να δω τον εαυτό μου να σκοτώνεται πριν από λίγες ημέρες και γενικά με έχουν αφήσει λίγο από τον 7ο κύκλο. Ήμουν πολύ ενθουσιασμένη. Νομίζω οτι ήταν εκπληκτική σκηνή. Αν είναι να πεθάνεις στο Game Of Thrones, τουλάχιστον πέθανε καλά.Υπήρχαν πολλοί θάνατοι, οπότε είμαι χαρούμενη που μου έδωσαν ένα τέτοιο ηρωικό θάνατο. Είμαι ευγνώμων για αυτό”.