Φουντώνει ο ανταγωνισμός ανάμεσα σε MEGA και ALPHA με αφορμή το J2US και τη Χρηστίδου

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Φουντώνει ο ανταγωνισμός ανάμεσα στα κανάλια καθώς ο Οκτώβριος οδεύει πλέον προς τα μισά. Ολα δείχνουν μάλιστα ότι το παιχνίδι στην τηλεόραση θα παιχθεί ανάμεσα σε δυο κανάλια φέτος: τον ALPHA και το MEGA με αποτέλεσμα χθες η επιτυχημένη πρεμιέρα του J2US να έβαλε φωτιές στο Μεγάλο Κανάλι.

Ετσι, όσοι σήμερα παρακολούθησαν χθες Κυριακή την εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” με έκπληξη διαπίστωσαν ότι δεν υπάρχει αναφορά στο σόου του ALPHA παρά το γεγονός ότι η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του MEGA αλλά και το μουσικό σόου του ALPHA έχουν ένα κοινό: την εταιρεία παραγωγής Barking well Media του Νίκου Κοκολώνη, αλλά και τη συμμετοχή του Παύλου Σταματόπουλου ο οποίος είναι ζευγάρι με την Αντζελα Δημητρίου.

Και ενώ το Σάββατο υπήρξε εκτενής αναφορά στο σόου με αποκλειστικές συνεντεύξεις όπως αυτή του Σταμάτη Φασουλή αλλά και πλάνα από τα παρασκήνια, χθες ήταν σαν να μην έγινε το σόου ποτέ παρά το γεγονός μαλιστα ότι το Σάββατο βράδυ υπήρξε κάμερα της εκπομπής που κάλυπτε λεπτό προς λεπτό όσα συνέβαιναν στα παρασκήνια και μάλιστα έχοντας ευνοϊκότερη μεταχείριση ακόμα και από άλλες εκπομπές του καναλιού, δεδομένου ότι και τα δυο προγράμματα ανήκουν στην ίδια εταιρεία παραγωγής.

- Advertisement -

ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ

Τι συνέβη όμως και όσα κατέραψε η κάμερα από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου δεν προβλήθηκαν ποτέ στην εκπομπή; Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε παρέμβαση από το πρόγραμμα να μην γίνει καμία αναφορά στο σόου του αντίπαλου καναλιού μετά τα ποσοστά τηλεθέασης που σημείωσε το J2US αλλά και το “Χαμογέλα και πάλι” το Σάββατο και δεδομένου ότι η σειρά των Ρέππα Παπαθανασίου “Μαίρη Μαίρη” τόσο στην πρεμιέρα την Παρασκευή όσο και στο δεύτερο επεισόδιο το Σάββατο δεν είχε τις αναμενόμενες επιδόσεις στους πίνακες τηλεθέασης και ενώ ο ανταγωνισμός μένεται καθώς την απόψε μπαίνει στη μάχη το αντίπαλον δέος του “Μαύρου Ρόδου”, το “Αυτή η νύχτα μένει” στον ALPHA.

Είναι φυσικό και επόμενο μετά από όλα τα παραπάνω, η εξέλιξη αυτή διόλου να μην ικανοποίησε την Σίσσυ Χρηστίδου και την ομάδα της καθώς την τελευταία στιγμή άλλαξε όλη η σκαλέτα της εκπομπής και έμειναν στον αέρα από θέματα που είχαν υπολογίσει, την ίδια στιγμή μάλιστα που ο βασικός συνεργάτης της και κουμπάρος της, Παύλος Σταματόπουλος συμμετέχει στο σόου. Αναμένεται να δούμε αν θα υπάρξει αντίδραση από την ίδια αλλά και από τον παραγωγό Νίκο Κοκλώνη…

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *