Φόνοι στο Καμπαναριό – Εμφανίσεις έκπληξη στο επεισόδιο της Παρασκευής 27 Οκτωβρίου

team
team

Η αστυνομική κωμωδία του Alpha “Φόνοι Στο Καμπαναριό”, που κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό από την πρώτη στιγμή, επιστρέφει αύριο στις 21:00 με το δεύτερο συναρπαστικό επεισόδιο!

Πέρα από τους βασικούς πρωταγωνιστές της σειράς, βλέπουμε στο trailer του επεισοδίου την ηθοποιό και τραγουδίστρια Τραϊάνα Ανανία αλλά και τον γνωστό παρουσιαστή/tattoo artist Γιώργο Μαυρίδη. Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τον αγαπημένο παρουσιαστή σε ρόλο ηθοποιού στη μικρή οθόνη.

Η Τραϊάνα Ανανία υποδύεται τη Λέλα, την συγκρατούμενη της Ηγουμένης Μαρίας καθώς όπως είδαμε στο τέλος του πρώτου επεισοδίου, το φονικό όπλο της δολοφονίας του Πέτρου βρέθηκε στο εικονοστάσιο του κελιού της και οδήγησε στην σύλληψη της. Έτσι, καταλήγει στο κελί παρέα με την Λέλα, η οποία θα φανεί πολύ χρήσιμη στην Ηγουμένη καθώς θα την οδηγήσει στο επόμενο στοιχείο της λύσης του μυστηρίου.

Σε αυτό το επόμενο βήμα, η Ηγουμένη Μαρία επισκέπτεται τον tattoo artist Τζίμη Πικάσο, τον οποίο υποδύεται ο Γιώργος Μαυρίδης, ώστε να αναζητήσει απαντήσεις σχετικά με το τατουάζ του Πέτρου.

- Advertisement -

Δείτε εδώ το trailer:

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *