Φαίη Σκορδά – Επιστρέφει με μισάωρη ενημέρωση…

team
team

Η Φαίη Σκορδά και η ομάδα της ετοιμάζονται για την μεγάλη πρεμιέρα του ανανεωμένου Πρωινού, στον ΣΚΑΙ. Το κανάλι υποδέχτηκε με ιδιαίτερη χαρά στο δυναμικό του την παρουσιάστρια, η οποία έρχεται τη νέα σεζόν, λέγοντας τη δική της γλυκιά “Καλημέρα” στους τηλεθεατές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Youfly, η εκπομπή της θα ονομάζεται “Το Πρωινό Μας” και θα απαρτίζεται από δύο ενότητες. Το πρώτο μισάωρο θα είναι αφιερωμένο στην επικαιρότητα, με την Φαίη Σκορδά και την ομάδα της να εστιάζουν σε ειδήσεις και θέματα που απασχολούν το κοινό στις μέρες μας.

Πλάι της για αυτό το σκοπό, θα έχει δύο εξαίρετους συνεργάτες, τον Θεοδόση Πάνου και τον Άγγελο Βουράκη. Ο Θεοδόσης Πάνου, έγκριτος δημοσιογράφος του αστυνομικού ρεπορτάζ, θα ενημερώνει τους τηλεθεατές για τις τελευταίες εξελίξεις από Ελλάδα και Εξωτερικό. Αντίστοιχα, ο Άγγελος Βουράκης, δικηγόρος και υπεύθυνος για το δικαστικό ρεπορτάζ, θα ενισχύει το ενημερωτικό κομμάτι με ειδήσεις που απασχολούν την χώρα μας και όχι μόνο.

Αμέσως μετά, η πρωινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΙ θα επιστρέφει στους ψυχαγωγικούς της ρυθμούς. Μαζί με την Έλενα Χριστοπούλου, την Αφροδίτη Γραμμέλη, αλλά όχι και την Ελένη Φωτοπούλου όπως σήμερα αποκάλυψε η εκπομπή Open Weekend και η Ελένη Τσολάκη, θα σχολιάζουν θέματα τηλεοπτικά και θα πραγματοποιούν όμορφες συνεντεύξεις. Την σκυτάλη θα δίνουν στη στήλη “Ζώδια” καθώς και στην στήλη “Μαγειρική”.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *