Φαίη Μαυραγάνη – «Αποφάσισα να μην ανανεώσω τη συνεργασία μου με το Open, λόγω του ΑΝΤ1»

team
team

Συνέντευξη στην εφημερίδα Real και την Πολυξένη Καραμίχα έδωσε η Φαίη Μαυραγάνη. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την απόφασή της να φύγει από το Open και να “μετακομίσει” στον ΑΝΤ1.

Ήταν μια εύκολη απόφαση;

Δεν ήταν καθόλου εύκολη απόφαση, διότι στο Open άφησα πίσω ανθρώπους με τους οποίους ζήσαμε σημαντικές στιγμές. Άφησα φίλους και έκλεισα έναν σπουδαίο για εμένα επαγγελματικό κύκλο μέχρι να ανοίξει ο επόμενος. Βίωσα το Open από την πρώτη στιγμή της γέννησής του με όλα τα θετικά και τα αρνητικά και είναι ένα κομμάτι της καρδιάς μου.

 

- Advertisement -

Ποια είναι η μεγαλύτερη αγωνία σας γι’ αυτή την αλλαγή;

Αυτή που έχει κάθε επαγγελματίας σε μια μεγάλη αλλαγή, να προσαρμοστούν ο ίδιος και η ομάδα του στα νέα δεδομένα και να μπορέσουν να αποδώσουν τα μέγιστα το ταχύτερο δυνατό.

Τι σας οδήγησε στο διαζύγιο με το Open έπειτα από μια μακροχρόνια επιτυχημένη συνεργασία;

Αποφάσισα να μην ανανεώσω τη συνεργασία μου με το Open, όχι λόγω διαφωνιών, αλλά λόγω του ότι δέχθηκα από τον ΑΝΤ1 μια πρόταση την οποία ήταν εξαιρετικά δύσκολο να αρνηθώ. Μια πρόταση η οποία βελτιώνει τις δυνατότητες και παρέχει περισσότερη ασφάλεια για την παραγωγή του τηλεοπτικού προϊόντος. Τόσο σε έμψυχο δυναμικό όσο και σε τεχνική υποδομή.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *