Φάρμα: Ο κύβος ερρίφθη για το ριάλιτι – Οργιο φημών για την παρουσίαση

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

Τι κι αν οι επιδόσεις της “Φάρμας” δεν ήταν τέτοιες που να συνιστούν έναν δεύτερο κύκλο την ερχόμενη σεζόν, αυτή τη στιγμή είναι το μόνο πρόγραμμα που θεωρείται δεδομένο για την πράιμ τάιμ ζώνη του STAR του χρόνου, καθώς είναι και ο μόνος τρόπος για να κάνει απόσβεση το κανάλι σε δικαιώματα και “σπίτι”.

Την ίδια στιγμή που κάποιοι θεωρούν το GNTM δεδομένο, στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς φαίνεται πως τα στελέχη του έχουν άλλη άποψη καθώς ακόμα δεν έχει καν ανοίξει κουβέντα για το ριάλιτι μοντέλων, σε αντίθεση με τη “Φάρμα” που ο κύβος ερρίφθη και το παιχνίδι θα επιστρέψει στις οθόνες μας από Σεπτέμβριο με νέους παίκτες και ακόμα πιο δύσκολες δοκιμασίες. Ολα θα εξαρτηθούν από το μπάτζετ που ακόμα δεν έχει κλείσει για να δούμε αν το πολυσυζητημένο GNTM θα επιστρέψει με νέο κύκλο.

Μάλιστα, παρά το γεγονός ότι κάποιοι άνοιξαν κουβέντα για την αλλαγή παρουσιαστή κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να προκύπτει μέχει στιγμής από πουθενά από τη στιγμή μάλιστα που ο ίδιος φαίνεται πως έχει εξαιρετικές σχέσεις με το κανάλι, ενώ το Master Chef έκανε φέτος την έκπληξη στους πίνακες τηλεθέασης. Φαίνεται, όμως, πως η δήλωσή του ίδιου σε τηλεοπτική κάμερα “η επόμενη Φάρμα δεν συνεπάγεται και Λεωνίδας” πυροδότησε τις φήμες περί αντικατάστασής του χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι από πλευράς καναλιού. Μάλιστα, ήδη έχει ξεκινήσει και η ονοματολογία με τη Μαρία Μπακοδήμου να φιγουράρει ήδη στα πρώτα ρεπορτάζ από τη στιγμή που θεωρείται οριστικό το διαζύγιό της με τον ΣΚΑΪ, κάτι που ωστόσο, επίσης δεν προκύπτει αφού δεν έχει ξεκινήσει ακόμα θέμα παρουσίασης πόσω μάλλον αντικαταστάσης Κουτσόπουλου.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *