Φάνης Λαμπρόπουλος: Η ανακοίνωση για το επόμενο επαγγελματικό του βήμα

team
team

Στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Fay’s time, μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης 10/4 ο Φάνης Λαμπρόπουλος και έκανε ανακοινώσεις για το επόμενο επαγγελματικό του βήμα.

«Τις τελευταίες μέρες συζητιέται η επιστροφή μου στην τηλεόραση, έχω δεχτεί προτάσεις, έχει έρθει και ο ΣΚΑΙ. Κάνω τον δύσκολο, αλλά θα δούμε. Έχω ένα φλερτ με την τηλεόραση, αλλά παραμένει τόσο καιρό φλερτ, είναι πλατωνικό, δεν έχει καταλήξει ακόμα σε σχέση. Ελπίζω τώρα να είναι η στιγμή μου.

 

Κύριος στόχος μου είναι να γίνω celebrity. Από εκεί και πέρα, σε ένα τηλεπαιχνίδι δεν θα έλεγα όχι. Βέβαια θα μπορούσε και η Φαίη να μου κάνει μια πρόταση, ποτέ δεν μου έκανε. Μήπως σε έχει στείλει εδώ πέρα η Φαίη για να αναγνωρίσει το λάθος της που δεν με είχε πάρει για συνεργάτη; Είχε τις ευκαιρίες της, τώρα είναι αργά Φαίη μου», είπε χιουμοριστικά ο Φάνης Λαμπρόπουλος στο Fay’s time.

- Advertisement -

Και πρόσθεσε: «Δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο ακόμα, θα το ανακοινώσει το κανάλι, όποιο κι αν είναι αυτό. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να γίνω πλούσιος. Την απόφασή μου την έχω πάρει, θα πάω το Πάσχα στο Αίγιο οπότε όποιος θέλει να περάσει να τον κεράσω μεζέ».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *