Φαίη Σκορδά: Πρόταση μαμούθ από το MEGA – Τέλος από τον ΣΚΑΪ;

team
team

Πρόταση μαμούθ κατέθεσε το Mega στη Φαίη Σκορδά για συνεργασία των δύο πλευρών από την επόμενη σεζόν. Το Μεγάλο κανάλι οδεύει σε νέο σχεδιασμό ενόψει της νέας χρονιάς με την παρουσιάστρια να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Σύμφωνα με τη RealNews που κυκλοφορεί, το Mega έχει ήδη πλησιάσει τη Σκορδά με επίσημη πρόταση συνεργασίας. Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι η επιλογή της παρουσιάστριας προέρχεται από την ανώτατη βαθμίδα διοίκησης του καναλιού. Τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να προγραμματιστεί νέο ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Την ίδια ώρα ο ΣΚΑΪ δεν έχει ανοίξει ακόμη διάλογο με την παρουσιάστρια ενόψει της λήξης του συμβολαίου της σκοπεύοντας να ασχοληθεί με τα θέματα της ψυχαγωγίας μέσα στο Μάρτιο.

Η πρόταση του Mega στη Φαίη Σκορδά αφορά την παρουσίαση καθημερινής ψυχαγωγικής εκπομπής χωρίς να είναι ακόμη γνωστό αν πρόκειται για πρόγραμμα της πρωινής ή μεσημεριανής ζώνης.

- Advertisement -

Όλα αυτά την ώρα που έχει γίνει πρόταση και στην Ελένη Μενεγάκη για την παρουσίαση μια βραδινής εκπομπής και τη μετακίνησή της από τη μεσημεριανή ζώνη με την εκπομπή «Ελένη» να διανύει την τελευταία της σεζόν.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *