Φαίη Σκορδά: «Πώς είναι δυνατόν να το κάνει η Ελένη Μενεγάκη; Εκείνη την ώρα έκανε κακό στη δική της εικόνα»

team
team

Τα μόλις 7 δευτερόλεπτα κοινής τηλεοπτικής εμφάνισης που είχαν η Ελένη Μενεγάκη και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην «Ελένη» την περασμένη Παρασκευή, σε συνδυασμό με όλα όσα ακούγονται για τη συνεργασία τους το τελευταίο διάστημα εξαιτίας της μικρής διάρκειας που έχει η παρουσία του Δημήτρη στην εκπομπή, έφτασαν προς συζήτηση και στο τραπέζι του Πρωινό μας.

Η Φαίη Σκορδά κατά την τοποθέτησή της για το θέμα Ελένη Μενεγάκη – Δημήτρης Ουγγαρέζος, ανέφερε τα εξής: «Γι’ αυτά τα 7 δευτερόλεπτα εξήγηση δεν μπορώ να βρω. Τόση ώρα δεν συζητάμε γιατί μια γυναίκα με τέτοια εμπειρία που είναι ένας γλυκός άνθρωπος, που ακόμα και μέσα από τη θεματολογία της εκπομπής της δεν έχει πειράξει κανέναν για να φτάσει στο σημείο να φεύγει από το πλάνο…

Γιατί να φύγει από το πλάνο; Είναι τυχαίο ή έφυγε γιατί ξεκίνησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τη στήλη του; Γιατί και οι υπόλοιποι έπαθαν σοκ, δεν το περίμεναν. Δεν έχει τηλεοπτική εμπειρία επαγγελματική η Μενεγάκη στο ζωντανό να κάτσει εκεί; Προφανώς και ήξερε ότι αν φύγει αυτό θα σχολιαστεί και ότι θα αφήσει αυτή την εντύπωση. Πώς είναι δυνατόν να το κάνει; Εκείνη την ώρα αν κάνει κακό σε κάποιον είναι στη δική της εικόνα, γιατί φαίνεται στην εκπομπή της ότι τα παρατάει και φεύγει».

«Η εκπομπή είναι της Ελένης και τους συνεργάτες τους επιλέγει η Ελένη, είναι δικές της επιλογές, δεν ανέχεται με το ζόρι κάποιον. Αυτά τα 7 δευτερόλεπτα δεν τα καταλαβαίνω. Αυτό που φεύγει από το πλάνο είναι μια στιγμή που κατά τη γνώμη μου δεν είναι ωραία. Τις εκπομπές δεν τις κάνουμε για τον εαυτό μας, τις κάνουμε για τον κόσμο», κατέληξε η Φαίη Σκορδά.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *