Είναι οριστικό: Η Φαίη Σκορδά στο «The Voice»

team
team

Αν και το “The Voice” είναι ένα από τα προγράμματα που πηγαίνουν πολύ καλά στο φετινό πρόγραμμα του ΣΚΑΙ, δεν έχει ακόμα αποκαλυφθεί ποια θα το παρουσιάσει αλλά και ποια θα είναι η παρουσιάστρια στα backstage. Η Φαίη Σκορδά όμως, το αποκάλυψε σήμερα!

Στην σημερινή πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ, “Πρωινό μας”, έγιναν πολλές αποκαλύψεις για το μουσικό show του σταθμού “The Voice”. Από τη μια πλευρά η διαφορετική έναρξη της Φαίη Σκορδά γεμάτη υπονοούμενα και από την άλλη η αποκάλυψη που έκανε η ίδια.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Σύμφωνα με πληροφορίες της Τίνας Μεσσαροπούλου που είχε ήδη γράψει στο tinasmess.gr (πάτα εδώ), η Φαίη Σκορδά ήταν το μεγαλύτερο φαβόρι για την θέση του Γιώργου Λιανού στην κεντρική παρουσίαση του show καθώς ο Σκαι είχε δώσει το πράσινο φως και ανέμενε το οκ του Ατζουν Ιλίτζαλι. Να θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Λιανός ετοιμάζει βαλίτσες για το Survivor All Star που το κανάλι του Φαλήρου ετοιμάζει να βγάλει πολύ νωρίτερα φέτος.

Έτσι, σήμερα στην έναρξη που έκανε η Φαίη Σκορδά γεμάτη με ζωντάνια και χαρά είπε και κάπως έτσι ξεκινά η… βραδινή εκπομπή. Μας έχει συνηθίσει η παρουσιάστρια να μας δίνει τυράκια για το τι πρόκειται να κάνη ήδη από την εποχή που ήταν στον ANT1. Επομένως, σήμερα ξεκίνησε να προετοιμάζει το κοινό και για τον νέο ρόλο που θα αναλάβει αφού όπως φαίνεται είναι πλέον η αντικαταστάτρια του Λιανού και με τη βούλα του Τούρκου παραγωγού.

- Advertisement -

Η λύση στον γρίφο των backstage

Η Φαίη Σκορδά δεν σταμάτησε όμως τις αποκαλύψεις καθώς σήμερα στην εκπομπή είχε μαζί της την Βάλια Χατζηθεοδώρου. Μια παρουσιάστρια που είχαμε δει και στο περσινό κύκλο του μουσικού διαγωνισμού.

Βαλια Χατζηθεοδώρου

Μπορεί να είχαν ακουστεί διάφορα ονόματα όπως αυτό της Ειρήνης Παπαδοπούλου για τα backstage του The Voice αν και η Τίνα Μεσσαροπουλου είχε ήδη αποκαλύψει ότι η Βαλια Χατζηθεοδώρου συνεχίσει και φετος με την Φαίη Σκορδά να την επιβεβαιώνει και σε αυτό τελικά δίνοντας τέλος στις φήμες. Η ίδια αποκάλυψε ότι γνωρίζει πολύ καλά ότι η Βάλια Χατζηθεοδώρου θα είναι στο backstage του The Voice. Η ίδια η Βάλια χαμογέλασε χωρίς να πει κάτι αλλά η χαρά της επιβεβαίωση την είδηση.

Να μην ξεχάσουμε και το γεγονός ότι η Βάλια Χατζηθεοδώρου βρέθηκε μέσα σε λίγες μέρες δύο φορές στην εκπομπή της Φαίης στο ΣΚΑΙ και ενώ την πρώτη είχε αντιδράσει διαφορετικά στην αναφορά που έγινε στο The Voice, σήμερα ήταν γεμάτο χαρά.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *