Εξέλιξη: Επιστρέφει ο Σπύρος Σούλης στον ΑΝΤ1;

team
team

Ολημερίς το έχτιζαν το βράδυ γκρεμιζόταν». Η λαϊκή αυτή παροιμία που αναφέρεται στο περιθρύλητο γεφύρι της Άρτας δεν ταιριάζει καθόλου στον «αρχιτέκτονα» των εκπομπών διακόσμησης της εγχώριας τηλεόρασης Σπύρο Σούλη που στρώνει μεθοδικά το δρόμο της τηλεοπτικής του επιστροφής εδώ και αρκετές εβδομάδες.

Ο Σπύρος Σούλης λείπει περισσότερο από μια δεκαετία – με σταθερή παρουσία – από την Ελληνική τηλεόραση.

Ο Αρχιτέκτονας με σπουδές στο Λονδίνο έγινε ευρέως γνωστός στο Ελληνικό κοινό το 2003 μέσα από το πρώτο «Survivor» του Mega. Έναν χρόνο μετά το 2004 ξεκίνησε να παρουσιάζει θεματική ενότητα διακόσμησης στο πρωινό του σταθμού με τον τίτλο «Άλλαξε το». Το 2005 ήρθε η μεταγραφή της ενότητας στον Alpha και στον «Καφέ με την Ελένη» όμως παράλληλα υπήρχε και η αντίστοιχη εβδομαδιαία εκπομπή στο βραδινό πρόγραμμα του καναλιού. Το 2009 ξεκίνησε η συνεργασία του Σπύρου Σούλη με τον ANT1 και την εκπομπή «Με Το Δεξί», την οποία παρουσίαζε μέχρι τις αρχές του 2012. Το σκεπτικό της εκπομπής ήταν παρόμοιο με τις προηγούμενες παραγωγές ωστόσο πιο μεγαλεπίβολο καθώς πλέον δεν γίνονταν μεμονομένες αλλαγές δωματίων αλλά ολοκληρωτικές ανακαινίσεις σπιτιών.

Η είσοδος της Ελλάδα στα μνημόνια με τον «ξαφνικό θάνατο» της οικοδομής για σχεδόν δέκα χρόνια οδήγησαν και στο μοιραίο τέλος της εκπομπής. Τώρα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο με εκτόξευση του κατασκευαστικού κλάδου.

- Advertisement -

Ο Σπύρος Σούλης βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με δύο κανάλια για την επιστροφή της εκπομπής του προσαρμοσμένης στο τηλεοπτικό «σήμερα». Τελικά πήρε προβάδισμα ο ΑΝΤ1 με τον οποίο είναι σε προχωρημένες πλέον συζητήσεις για την επαναφορά του πρότζεκτ. Μάλιστα επειδή πρόκειται για εκπομπή βασισμένη σε χορηγίες έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον τρεις μεγάλες εταιρίες του κατασκευαστικού κλάδου.

Τα γυρίσματα εφόσον πέσουν οι τελικές υπογραφές θα ξεκινήσουν στο τέλος της Άνοιξης γιατί η δομή της συγκεκριμένης εκπομπής είναι πολύπλοκη και χρειάζεται αρκετός χρόνος για να ολοκληρώνονται οι τεχνικές εργασίες σε ένα υπό ανακαίνιση κτίριο άρα και να δημιουργηθεί το απαραίτητο στοκ επεισοδίων. Πριν τρία χρόνια ο Σπύρος Σούλης είχε δεχθεί πρόταση από το Open για παρόμοια εκπομπή όμως τότε οι συζητήσεις δεν προχώρησαν.

Τώρα όμως σε κάθε περίπτωση το εν λόγω πρότζεκτ θα είναι στον «αέρα» τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Πηγή: reader.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *