Έξαλλη η Καινούργιου με τον Γιώργο Τσαλίκη – Συγκινημένος ο Γρηγόρης Γκουντάρας

team
team

Ένταση προκλήθηκε στο πάνελ της εκπομπής Super Κατερίνα, μετά την προβολή των δηλώσεων που έκανε χθες βράδυ ο Γιώργος Τσαλίκης για τον Γρηγόρη Γκουντάρα. Ο τραγουδιστής εμφανίστηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και έριξε περισσότερο «λάδι» στη φωτιά, εξαπολύοντας νέες κατηγορίες κατά του Γρηγόρη Γκουντάρα και της συζύγου του, Νάταλι Κάκκαβα. «Όποτε βγαίνουν και μιλάνε λένε βλακείες» ανέφερε για το ζευγάρι ο τραγουδιστής στη χθεσινοβραδινή του συνέντευξη.

«Εγώ θα πω μόνο δύο πράγματα. Πρώτον, θα ακούσω πιστά τη συμβουλή του τραγουδιστή και δε θα μιλήσω γιατί λέω βλακείες και το δεύτερο είναι ότι το σπίτι μου είναι πάντα ανοιχτό και φιλόξενο. Όποτε θέλεις έρχεσαι, Γρηγοράρα μου, έχω βρει κάτι σπαλομπριζόλες εξαιρετικές» αρκέστηκε να σχολιάσει ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο οποίος στη συνέχεια φάνηκε ιδιαίτερα συγκινημένος και πρόσθεσε: «Εγώ ξέρω ότι τόσα χρόνια που δουλεύω προσπαθώ να μην αδικώ κανέναν και δεν έχω φάει τη δουλειά από κανέναν».

Τον λόγο πήρε η Κατερίνα Καινούργιου για να υποστηρίξει τον συνεργάτη της.

«Όταν διδάσκεις την αγάπη και το καλό, ξαφνικά βγάζεις τοξικότητα για έναν άνθρωπο; Τις προάλλες είπε «τώρα ο Γρηγόρης στην εκπομπή που είναι πάνελ», ο Γρηγόρης εδώ δεν είναι πάνελ. Και ο Γρηγόρης και ο Ανδρέας είναι 100 φορές πιο έμπειροι από μένα. Χωρίς αυτούς εγώ θα έκανα μηδέν! Είναι μαζί μου γιατί με αγαπούν και με βοηθάνε» ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, ενώ πρόσθεσε: «Το να είσαι σε αυτή τη θέση είναι πιο σημαντικό. Το ότι εγώ φέτος είμαι καλύτερα και η εκπομπή πάει πάρα πολύ καλά το χρωστάω σε μεγάλο βαθμό στον Γρηγόρη. Ο Γρηγόρης είναι ο πιο σημαντικός συνεργάτης που είχα όλα αυτά τα χρόνια. Δεν έχει πει κακία για κανέναν, δεν έχει προσβάλει κανέναν. Τι δουλειά εχει ο Τσαλίκης να το αναφέρει όλο αυτό και να το συνεχίσει; Με ενόχλησε πάρα πολύ».

- Advertisement -

Αναφορικά με την παρεξήγηση με τον ΣΚΑΪ, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε: «Ο Γρηγόρης δεν είχε καμιά δουλειά να πάρει τηλέφωνο τον Τσαλίκη και να του πει ότι του πρότειναν αυτό. Ήταν φίλος του; Ο μόνος άνθρωπος που ενημέρωσε ήμουν εγώ, που μου είπε ότι θέλω να είμαι μαζί σου αλλά μου προτάθηκε κάτι. Και εκεί του βγάζω το καπέλο. Δεν έχω γνωρίσει πιο κύριο σε όλα αυτά τα χρόνια που δουλεύω».

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *