ΕΡΤ1: Πρεμιέρα για το «Μπαμπά-δες» με τον Τάσο Ιορδανίδη

team
team

Μετά τις «Μαμά-δες», που συνεχίζονται με μεγάλη επιτυχία για τέταρτη σεζόν, έρχονται στην ΕΡΤ και οι «Μπαμπά-δες». Ένα πολυθεματικό μαγκαζίνο για μπαμπάδες και όχι μόνο, με καλεσμένους γονείς και με ατζέντα όλα τα θέματα που τους αφορούν και τους προβληματίζουν.

Την εκπομπή, που κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1, το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023, στις 16:00, και θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο την ίδια ώρα, παρουσιάζει ο ηθοποιός Τάσος Ιορδανίδης, ο οποίος είναι πατέρας δύο παιδιών.

Η εκπομπή έχει σκοπό να αναδείξει τον ρόλο του μπαμπά στην ανατροφή και στο μεγάλωμα των παιδιών και παράλληλα να εστιάσει στο πώς ο σύγχρονος άντρας βιώνει την καθημερινότητά του μετά τον ερχομό των παιδιών, με όλες τις αλλαγές που συνεπάγονται στη ζωή του, στον εργασιακό χώρο του, αλλά και στη σχέση του με τη σύζυγο-σύντροφό του.

«Μπαμπά-δες», πρεμιέρα στην ΕΡΤ1, το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023, στις 16:00 και κάθε Σάββατο την ίδια ώρα.

- Advertisement -

Επεισόδιο 1ο. Ποδαρικό στην εκπομπή κάνει ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης. Ο γνωστός ηθοποιός παίζει μια παρτίδα σκάκι με τον Τάσο Ιορδανίδη και μιλάει για την κόρη του και τον νέο ρόλο τής ζωής του, αυτόν του παππού.

Η δημοφιλής ηθοποιός Ιωάννα Παππά, σε μια χαλαρή συζήτηση, αναφέρεται στα σχόλια που άκουσε, όταν έφερε στον κόσμο τον γιο της, λόγω ηλικίας, αλλά και στο πόσο διαφορετική είναι η ζωή της πλέον.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Το περιεχόμενο προστατεύεται!!