ΕΡΤ: Εβδομάδα ανακοινώσεων στην Αγία Παρασκευή – Καλημέρης, Κορομηλά ή ανατροπή;

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
ΕΡΤ

Εβδομάδα εξελίξεων είναι αυτή που έρχεται για την ΕΡΤ καθώς αναμένεται η ανακοίνωση του νέου Διευθύνοντος Συμβούλου στο Ραδιομέγαρο. Ο κύβος ερρίφθη για τη διαδοχή Γαμπρίτσου και το πρόσωπο ήδη γνωστό στην Αγία Παρασκευή. Πρόκειται για τον Τζώνη Καλημέρη ο οποίος μαθαίνω ότι ήδη κάνει τις κινήσεις του στο πρόγραμμα και μεταξύ αυτών δική του επιλογή αποτελεί και η επιστροφή Κορομηλά στο Ραδιομέγαρο παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει αναλάβει επίσημα.

Και μπορεί στην ΕΡΤ όλα τα επίσημα χείλη να διαψεύδουν το γεγονός ότι η Ρούλα Κορομηλά αναλαμβάνει την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του πρώτου καναλιού της δημόσιας τηλεόρασης που από αυτή τη σεζόν αποκτά αέρα ψυχαγωγικό ωστόσο, από ότι λένε οι πληροφορίες μου, τα περιβάλλον της Ρούλας έχει ήδη αρχίσει τις επαφές αναζητώντας συνεργάτες για την εκπομπή της προσπαθώντας να ενισχύσει ακόμα περισσότερο την υποψηφιότητά της. Μαλιστα, αυτό που ψιθυρίζεται είναι ότι από την ΕΡΤ ξεκίνησε και στην ΕΡΤ της δίνεται η ευκαιρία να τελειώσει την καριέρα της. Τώρα αν τελικά θα είναι η Ρούλα αυτή που θα παρουσιάσει το πρωινό της ΕΡΤ με άρωμα ψυχαγωγίας αυτό τελικά θα φανεί στο χειροκρότημα καθώς υπάρχει ακόμα μια πολύ ενδιαφέρουσα υποψηφιότητα με πολλούς υποστηρικτές στο εσωτερικό του Ραδιομεγάρου. Ίδωμεν…

Τέλος, το τελευταίο κομμάτι του παζλ μπήκε στην αντίστοιχη ζώνη 10-12 του Σαββατοκύριακου. Αν και επίσημα πάλι η ΕΡΤ τηρεί σιγή ιχθύος και δεν κάνει ανακοινώσεις η Ζωή Κρονάκη με ανάρτησή της στα σόσιαλ μίντια επιβεβαίωσε τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών. Ετσι, μαζί με τον Δημήτρη Γιατζόγλου είναι οι δυο παρουσιαστές της ψυχαγωγικής εκπομπής του ΣΚ.

- Advertisement -

“Κι έρχεται η στιγμή για το επόμενο τηλεοπτικό βήμα!!! Μετά τις @mamades_ert που τόσο πολύ αγάπησα και αγαπήσατε πάμε για άλλα εξίσου συναρπαστικά !!Από το Σεπτέμβριο θα λέμε καλημέρα από τη συχνότητα της Ερτ1 κάθε Σάββατο και Κυριακή .Τιμή μου που συνοδοιπόρος μου σε αυτό το νέο εγχείρημα θα είμαι ο εξαιρετικός συνάδερφος Δημήτρης Γιαγτζόγλου (πόσο τυχερή είμαι πραγματικά!!! Ευχαριστώ από καρδιάς τις υπέροχες κυρίες Kelly Alchanati Papouli και Λίνα Παπαδάκη και όλους όσοι μας πίστεψαν και μας εμπιστεύτηκαν. Και φυσικά τον άνθρωπο που από την αρχή συμπορευτήκαμε μαζί!!! Τον αρχισυντάκτη της καρδιάς μου Dimitris Sarris !Ραντεβού τον Σεπτέμβρη #tvshow #ert #comingsoon”,”γράφει η ίδια στην ανάρτησή της.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *