ΕΡΤ – Εκτός προγράμματος ο Νίκος Κουρής μετά τη μετακίνηση του Φώτη Σεργουλόπουλου στη μεσημεριανή ζώνη;

team
team

Τελικά η απόφαση ελήφθη και η μετακίνηση ανακοινώθηκε επίσημα με δελτίο τύπου:

«Ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά θα μας κρατούν συντροφιά καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, 13:00-15:00, στο νέο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο που κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1, τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022.

Η εκπομπή “Πρωίαν σε είδον” συνδυάζει το χιούμορ και την καλή διάθεση με την ενημέρωση και τις ενδιαφέρουσες ιστορίες. Διασκεδαστικά βίντεο, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, ειδήσεις και συζητήσεις αποτελούν την πρώτη ύλη σε ένα δίωρο, από τις 13:00 έως τις 15:00, που σκοπό έχει να ψυχαγωγήσει, αλλά και να παρουσιάσει στους τηλεθεατές όλα όσα μας ενδιαφέρουν».

Τι συμβαίνει όμως με τον Νίκο Κουρή και το τηλεπαιχνίδι «Δες και βρες»;

- Advertisement -

Μέχρι στιγμής στο Ραδιομέγαρο τηρούν σιγήν ιχθύος για το θέμα. Το τηλεπαιχνίδι για την ώρα και εκτός απρόοπτου «παγώνει» παρότι υπάρχει στοκ επεισοδίων που έχουν γυριστεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι και χθες τόσο ο παρουσιαστής όσο και οι συνεργάτες του λάμβαναν διαβεβαιώσεις από τους ιθύνοντες του καναλιού ότι σε λίγες μέρες ξεκινούν ξανά γυρίσματα.

Από το περιβάλλον πάντως του Νίκου Κουρή μαθαίνουμε πως η ανακοίνωση της ΕΡΤ άφησε…. στήλη άλατος τον ηθοποιό καθώς τον είχε δεσμεύσει για τα γυρίσματα με αποτέλεσμα να πει «όχι» σε άλλες τηλεοπτικές προτάσεις. Η ΕΡΤ -εάν δεν συμπεριλάβει το τηλεπαιχνίδι στο πρόγραμμά της στο άμεσο μέλλον- είναι εκτεθειμένη και ηθικά τόσο απέναντί του όσο και προς τους συνεργάτες του για έναν ακόμη λόγο, μας λένε: πρόσφατα έγινε και φωτογράφιση για τη νέα σεζόν του τηλεπαιχνιδιού.

Μένει να δούμε τι απαντήσεις θα λάβει ο Νίκος Κουρής από το κανάλι. Από το ρεπορτάζ  πάντως μιλώντας με στελέχη της ΕΡΤ φαίνεται ότι το κρατικό κανάλι ήθελε να συνεχίσει να συνεργάζεται με τον Νίκο Κουρή ενώ φέρεται να διεκδίκησε τα δικαιώματα του παιχνιδιού προκειμένου να συνεχιστεί η προβολή του. Όμως, οι οικονομικές εκκρεμότητες της εταιρείας παραγωγής προς τρίτους – ένα θέμα που σχεδόν πήρε διαστάσεις σκανδάλου το προηγούμενο διάστημα- και η άρνησή της να εκχωρήσει τα δικαιώματα στάθηκε εμπόδιο στις προθέσεις της.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *