Έρωτας Φυγάς: Στον «αέρα» και πάλι η σειρά του OPEN

team
team

Η αγαπημένη δραματική σειρά εποχής του OPEN “Έρωτας Φυγάς” φαίνεται να βρίσκεται και πάλι στον αέρα αυτή την στιγμή, καθώς δεν υπάρχει ενημέρωση για επόμενα επεισόδια.

Σύμφωνα με την εκπομπή Fay’s Time και το ρεπορτάζ του διευθυντή του Youfly.com, Αλέξανδρου Κατσαρίδη η σειρά εκτροχιάζεται και πάλι. Το καλοκαίρι υπήρχε σοβαρό σενάριο ο “Έρωτας Φυγάς” να αφήσει το OPEN, για άλλο κανάλι. Τελικά δεν συνέβη και ήρθε μία συμφωνία για τον δεύτερο κύκλο της σειράς, που αφορούσε την ιδιοκτησία του ΟPEN και την Barking Well Media και φυσικά την εταιρεία παραγωγής της σειράς, για 100 επεισόδια.

Αυτή την στιγμή όμως, φτάνουμε ήδη κοντά στα 60 επεισόδια. Τόσο το κανάλι, όσο και η εταιρεία παραγωγής, έπρεπε να απαντήσουν στην εταιρεία παραγωγής του Έρωτα Φυγά, μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου εάν θα μπορέσει η σειρά να συνεχίσει είτε με έξτρα επεισόδια, είτε με τον γ’ κύκλο επεισοδίων. Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση και δεν θα δοθεί ως τα τέλη Νοεμβρίου.

Συνεπώς, η σειρά είναι στον αέρα διότι τα επεισόδια που έχουν ήδη γυριστεί, φτάνουν μετά βίας μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου. Από εκεί και πέρα, ούτε οι ηθοποιοί έχουν κάποια ενημέρωση και μένει να δούμε αν υπάρξει η χρυσή τομή.

- Advertisement -

Επίσης, σε περίπτωση που η σειρά συνεχιστεί και για 3η σεζόν, δύο εκ των πρωταγωνιστών, η Πέμη Ζούνη και ο Σταύρος Ζαλμάς, έχουν δηλώσει ότι δεν θα ήθελαν να βρίσκονται σε αυτόν, για προσωπικούς λόγους.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *