Έρωτας φυγάς: Η Πέμυ Ζούνη ανακοίνωσε το οριστικό τέλος με… μια γλυκόπικρη γεύση

team
team

Με αφορμή την τρέχουσα σεζόν για το σίριαλ του ΑΝΤ1, «Έρωτας φυγάς» μίλησε η Πέμυ Ζούνη στα τηλεοπτικά συνεργεία και τους δημοσιογράφους που την συνάντησαν σε πρόσφατη βραδινή της έξοδο. Η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε, μάλιστα, πως αυτή θα είναι και η τελευταία χρονιά για την δημοφιλή σειρά εποχής.

Πιο συγκεκριμένα, η Πέμυ Ζούνη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «τα γυρίσματα για τον Έρωτα Φυγά τελειώνουν. Το σίριαλ θα τελειώσει κανονικά κατά τον Ιούνιο απλώς, επειδή παίζεται πια δυο φορές την εβδομάδα, έχουμε προχωρήσει πολύ και τελειώνουμε τα γυρίσματα με μια γλυκόπικρη γεύση».

«Στο τέλος όμως θα μείνει μόνο η γλυκιά γιατί αγαπήθηκε πάρα πολύ το σίριαλ και μας ανταποδόθηκε γενναιόδωρα από τον κόσμο όλη η προσπάθεια που κάναμε. Νομίζω, λοιπόν, ότι τελικά αυτό είναι και που θα μείνει».

«Επομένως δεν θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν;» ρώτησε ένας ρεπόρτερ για να αποκριθεί η Πέμυ Ζούνη ως εξής, στο απόσπασμα που προβλήθηκε στο Happy Day στον Alpha. «Όχι, κάθετα όχι. Ήταν από το κανάλι αυτό το κάθετα όχι. Τέλοσπαντων, από τους ιθύνοντες… Δεν ξέρω από που. Εμείς μαθαίνουμε το αποτέλεσμα. Δεν ξέρω μια χαρά».

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *