Επιστροφή Κοκλώνη στο open μετά Βαΐων και κλάδων αναλαμβάνοντας την ψυχαγωγία

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

Μόνο τυχαία δεν ήταν τελικά η σημερινή συνάντηση και εμφάνισε στις εγκαταστάσεις του open του Νίκου Κοκλώνη μαζί με τον Τζώνη Καλημέρη.
Οι δύο άντρες συνομίλησαν για αρκετή ώρα με τα εναπομείναντα στελέχη του σταθμού Και τελικά αυτό που προέκυψε ήταν συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Αυτό σημαίνει ότι η Barking Well media αναλαμβάνει το ψυχαγωγικό κομμάτι του open αφήνοντας την ενημέρωση με ο.τι κι αν σημαίνει αυτό στον Ιβάν Σαββίδη για να οποίος παραμένει ο κύριος μέτοχος του σταθμού διαψεύδοντας έτσι τις φήμες περί πώλησης του καναλιού οι οποίες και είχαν φουντώσει τα τελευταία 24ωρα.
Κάπως έτσι ναυαγεί το σχέδιο με την εταιρεία παραγωγής ΑΝΤ1 και mega, την λεγόμενη Όσκαρ και ο Νίκος Κοκλώνης ειναι αυτός που αναλαμβάνει τις παραγωγές των ψυχαγωγικών εκπομπών της Μπεττυς Μαγγίρα και της Ελένης Τσολάκη αλλά και ό,τι άλλο προκύψει μέσα στο επόμενο διάστημα για την ερχόμενη σεζόν αναφορικά με το ψυχαγωγικό κομμάτι με την barking well να ασκεί καθήκοντα διεύθυνσης  Προγράμματος. Έτσι ο Νικος Κοκλωνης επιστρέφει ουσιαστικα καβάλα στο άλογο μετα την αποπομπή του από το τότε σύστημα Σαββιδη στο οποιο ρόλο είχε παίξει και ο Τζωνη Καλημέρης. Αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση από πλευράς σταθμού και εταιρείας παραγωγής. Έχει ωστόσο προηγηθεί το ενημερωτικό μειλ στους δημοσιογράφους και εργαζόμενους του σταθμού:

«Η διοίκηση του OPEN, στο πλαίσιο επανασχεδιασμού του σταθμού, ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με την εταιρία παραγωγής Barking Well. Η Barking Well αναλαμβάνει υλοποίηση ψυχαγωγικού προγράμματος του σταθμού».

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *