Επιστρέφουν πριν τις γιορτές οι Ράδιο Αρβύλα

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ

Από τον Οκτώβριο περιμένουμε την επιστροφή του Αντώνη Κανάκη και της παρέας του από την Θεσσαλονίκη τουλάχιστον διαδικτυακά αλλά φαίνεται ο κορωνοϊός χάλασε προσωρινά τα σχέδιά τους.

Και λέω προσωρινά γιατί σύμφωνα με πληροφορίες μου, οι “Ράδιο Αρβύλα” φαίνεται πως επιστρέφουν στο κανάλι τους στο youtube λίγο πριν τις γιορτές με κάποιες homemade εκπομπές σατιρίζοντας και σχολιάζοντας με τον δικό τους τρόπο την επικαιρότητα όπως άλλωστε κάνουν πάντα με μεγάλη επιτυχία. Φυσικά, όλα αυτά θεού θέλοντος και κορωνοϊού επιτρέποντος καθώς όλα αλλάζουν από μέρα σε μέρα λόγω της πανδημίας.

Κι όλα αυτά ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη συζητήσεις για την τηλεοπτική επιστροφή τους από τον Ιανουάριο, την οποία και καλύπτει πυκνό πέπλο μυστηρίου. Πάντως, το ρεπορτάζ λέει ότι δεν πρόκειται ούτε για ΑΝΤ1 από τον οποίο έφυγε ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του με κακές σχέσεις και στο παρά τσακ δεν κατέληξαν στα δικαστήρια, ούτε με τον ΣΚΑΪ που δεν κατάφεραν να αποφύγουν τελικά τα δικαστήρια, ούτε με το MEGA, αλλά ούτε και με το OPEN όπως κυκλοφορεί το τελευταίο διάστημα ευρέως και μάλιστα από Μέσα που ανήκουν στον ίδιο όμιλο, ενώ και με ALPHA- STAR αν και κάποια στιγμή μετά τον ΑΝΤ1 υπήρξε φλερτ τελικά έπεσε στο κενό. Βρε λέτε τελικά να είναι η ΕΡΤ;

Αυτό που φρενάρει τα κανάλια, είναι αφενός το μεγάλο κόστος παραγωγής και αφετέρου, η επιμονή του Αντώνη Κανάκη να επιθυμεί τόσο την προβολή του Ράδιο Αρβύλα με τους Γιάννη Σερβετά, Χρήστο Κιούση και Στάθη Παναγιωτόπουλο, πακέτο με το  διαφορετικό και λιγότερο εμπορικό “Βινύλιο” που τόσο αγαπά και πιστεύει ο Αντώνης Κανάκης.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *