Επιστρέφει ο Νικόλας από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» μπροστά από τις κάμερες! Μάθε που…

team
team

Μετά από 20 χρόνια τηλεοπτικής αποχής μπροστά από τις κάμερες, ο Στέργιος Νένες, που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε ως «οινοχόο» στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» επιστρέφει στη μικρή οθόνη.

Η επιστροφή του θα γίνει με έναν ρόλο έκπληξη στην επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ1, «Κάνε ότι κοιμάσαι». Ο Στέργιος Νένες είχε «εξαφανιστεί» από τη μικρή οθόνη μετά την τεράστια επιτυχία της σειράς του Χάρη Ρώμα.

Δεν πήγε όμως πολύ μακριά από την τηλεόραση, αφού εδώ και πολλά χρόνια έχει επιλέξει να βρίσκεται πίσω από τις κάμερες και μάλιστα σε επιτελικό ρόλο.

Είναι ο ιθύνων νους πίσω από πολύ επιτυχημένα ριάλιτι όπως «Φάρμα» του ΑΝΤ1 άλλα και στο Star, του MasterChef και του Globetrotters.

- Advertisement -

Φέτος είναι Creative Content Producer του Asia Express. Είναι ο άνθρωπος πίσω από τις ιδέες και τα concept για την υλοποίηση των ριάλιτι. Φαίνεται όμως ότι η πρόταση για το «Κάνε ότι κοιμάσαι» ήταν αρκούντως δελεαστική για να επιστρέψει έστω και για λίγο στην υποκριτική. Να σημειώσουμε ότι στην ίδια σειρά θα δούμε σύντομα και τον Ντανιέλ Νούρκα που γνωρίσαμε στους «Συμπέθερους απ’ τα Τίρανα» ως Άλμπερτ.

Πηγή: znews.gr – Γιώργος Μπέζας

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *