Επιστρέφει ηθοποιός – έκπληξη μέσα από τη συχνότητα του STAR

team
team

Το STAR, για το δεύτερο μέρος της φετινής τηλεoπτικης σεζόν, σχεδιάζει να εντάξει στο ανανεωμένο πρόγραμμά του μία νέα αστυνομική κομεντί, βασισμένη σε γαλλικό φορμάτ, σε σενάριο Βίκυς Αλεξοπούλου και σκηνοθεσία Πιέρρου Ανδρακάκου.

Στη συγκεκριμένη σειρά πρόκειται να πρωταγωνιστήσουν η Σμαράγδα Καρύδη, ο Νίκος Κουρής και πολλοί ακόμη ηθοποιοί, οι οποίοι είτε εχουν μόνιμη παρουσία είτε κάνουν έκτακτες εμφανίσεις. Στην πρώτη κατηγορία ανήκει ο Ηλίας Μουλάς, ο οποίος επιστρέφει στη μικρή οθόνη τρία χρόνια μετά την αποχώρησή του από την κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Πέτα τη φριτέζα».

Από εκεί και πέρα, η σειρά του Star έχει παρει έγκριση για έναν κύκλο των 10-12 επεισοδίων, ενώ τα γυρίσματα αναμένεται να ξεκινήσουν μέχρι τα τέλη του μήνα. Η παραγωγή ανήκει στην Barking Well Μedia.

Πρόκειται για τη γαλλική «HIP» (High Intellectual Potential), όπου μια καθαρίστρια (η Σμαράγδα Καρύδη), η οποία έχει πολύ υψηλό IQ αλλά δύσκολο χαρακτήρα, βρίσκεται μέσα από παράδοξες συνθήκες να βοηθά την Αστυνομία να λύσει πολύκροτες υποθέσεις και συνεργάζεται στενά με τον αστυνομικό (Νίκο Κουρή), με τον οποίο στην πορεία ερωτεύονται.

- Advertisement -

Πρόκειται για την μεγάλη επιστροφή της Σμαράγδας Καρύδη στη μυθοπλασία επτά χρονιά μετά την «Εθνική Ελλάδος» του Γιώργου Καπουτζίδη, μια σειρά της οποίας τα γυρίσματα σταμάτησαν τόσο άδοξα λόγω πολιτικών και οικονομικών εξελίξεων.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *