Επίσημο! Ξεκινά στο STAR το «DOT»

team
team

Είναι επίσημο!

Ο Μίνως Θεοχάρης και η Νάντια Κοντογιώργη αναλαμβάνουν την παρουσίαση του ανανεωμένου DOT, το οποίο μετά από πολλά χρόνια αλλάζει τηλεοπτική στέγη και πηγαίνει στο STAR, τα Σαββατοκύριακα. Την είδηση έκαναν γνωστή πριν λίγη ώρα οι δυο ηθοποιοί και κολλητοί φίλοι στην ζωή, ενώ τηλεοπτικά ανακοινώθηκε αποκλειστικά από την πρωινή εκπομπή του καναλιού, Breakfast at Star.

Πιο συγκεκριμένα στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, έγραψαν: «Ναιιιιιιι! Απο 8 Οκτωβρίου , κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 13:50 μαζί στο @dot_weekend ! Επιτέλους @minostheocharis ! Σταθερό ραντεβού στο @starchanneltv ! Σας περιμένουμε»!

To DOT, η αγαπημένη συνήθεια του τηλεοπτικού κοινού επανέρχεται δριμύτερο και πιο ανανεωμένο από ποτέ στους δέκτες μας να γεμίσει χαρά και χαμόγελο τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου μας. Η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Οκτωβρίου στις 13:50 το μεσημέρι και θα προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή την ίδια ώρα στο STAR!

- Advertisement -

Ο Μίνως Θεοχάρης και η Νάντια Κοντογιώργη, είναι έτοιμοι να μας υποδεχθούν στο τηλεοπτικό τους σπίτι σε λίγο καιρό καθώς το DOT, έρχεται με φόρα στο STAR!

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *