Αλλάζει χέρια και τρόπο κυκλοφορίας το περιοδικό ΟΚ!

team
team

Σελίδα αλλά και χέρια αλλάζει το περιοδικό ΟΚ! Απο τη βρετανική Reach PLC μέσω της εταιρείας Δάφνη Επικοινωνίες του Ομίλου ΑΝΤ1 πλέον το lifestyle περιοφικό ανήκει στην εταρεία Barking Well Media του Νίκου Κοκλκώνη.

Μάλιστα, από το Σάββατο τo OK! θα κυκλοφορεί με την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ. Με ιστορία 27 ετών στη Μ. Βρετανία, 30 εκατομμύρια αναγνώστες και άλλες 20 εκδόσεις σε όλο τον κόσμο, το περιοδικό OK! αναμφίβολα διαγράφει μία εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία παγκοσμίως. Στην Ελλάδα, ο τίτλος πρωτοκυκλοφόρησε το 2005 και έκτοτε αποτελεί αγαπημένη αναγνωστική συνήθεια του κοινού που το επιλέγει για την ενδιαφέρουσα θεματολογία του, τα αποκλειστικά ρεπορτάζ για τη ζωή των celebrities και τις αποκαλυπτικές συνεντεύξεις που φιλοξενεί. 

H απόκτηση του τίτλου του περιοδικού ΟΚ! από την Barking Well Media είναι μόνο η αρχή της δυναμικής εισόδου της εταιρείας στον χώρο των εκδόσεων, με όραμα να προσφέρει στον χώρο των media ψυχαγωγία, ενημέρωση, αποκλειστικότητες και πρωτότυπα concepts που θα ικανοποιούν στον μέγιστο βαθμό τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες του κοινού.

Το ανανεωμένο και εορταστικό τεύχος του περιοδικού ΟΚ! κυκλοφορεί εκτάκτως την Παραμονή Χριστουγέννων, Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου με την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ. 

- Advertisement -

Το ανανεωμένο και εορταστικό τεύχος του περιοδικού ΟΚ! κυκλοφορεί εκτάκτως την Παραμονή Χριστουγέννων, Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου με την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *