Επίσημο – Εκτός Αction 24 και ο Γιάννης Πολίτης

team
team

Μετά τον Γιώργο Κουβαρά και ο Γιάννης Πολίτης, αποχωρεί από το Action 24.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, με ανάρτησή του στο facebook ανακοίνωσε ότι θα τον δούμε τηλεοπτικά φέτος σε άλλον σταθμό, χωρίς να αποκαλύπτει όμως σε ποιο κανάλι.

Αναλυτικά στην ανάρτησή του ο Γιάννης Πολίτης έγραψε:

«Φίλοι μου με ρωτάτε πολλοί πότε θα τα πούμε τηλεοπτικά. Σας ενημερώνω ότι δεν θα είμαι στο νέο action το οποίο ως γνωστό άλλαξε εργοδότη και εγκαταστάσεις. Τα ωράρια με την εφημερίδα στην οποία είμαι επικεφαλής συμπίπτουν και καθιστούν απαγορευτική την μετακίνηση μου. Θα τα πούμε σύντομα σε άλλο τηλεοπτικό βήμα. Και σταθερά επικοινωνούμε μέσα από την εφημερίδα μας action press Σαββατοκύριακο».

- Advertisement -

Πολλές αλλαγές στο Action 24

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι αλλαγές στο κανάλι που πέρασε στην ιδιοκτησία των Μπάκου – Καϋμενάκη, με τον Διονύση Παναγιωτάκη να παραμένει στη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου. Ο Γιάννης Σαραντάκος ανέλαβε επικεφαλής του Action 24 ενώ και ο Στράτος Μπαλής που αποχώρησε από το MEGA φέρεται να κατευθύνεται στο κανάλι, όπως και ο Χρήστος Μαχαίρας. Επίσης, οι εγκαταστάσεις του καναλιού, θα μεταφερθούν από την περιοχή της Γκράβας στα Studio ΑΤΑ.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *