Επιμένει ο Γιώργος Λιάγκας για τον Νίκο Κοκλώνη: «Μπαίνει μέσα 150 χιλ., μπράβο που βάζει λεφτά από την τσέπη του»

team
team

Τη δική του απάντηση στην… απάντηση του Νίκου Κοκλώνη, έδωσε σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το Πρωινό, σχετικά με τις δηλώσεις που είχε κάνει για τον παραγωγό και παρουσιαστή, ότι μπαίνει μέσα οικονομικά με το J2US.«Εγώ είπα ότι μαθαίνω και δεν μου το είπε ένα… πουλάκι… Και να απαντήσω και στον άλλον τον φίλο μου, τον Νίκο Μουτσινά, που λέει ότι αυτά που λέω εγώ δεν ισχύουν. Λοιπόν, ισχύουν. Μου είπε κάποιος από την εταιρεία του Νίκου που συνεργάζονται.

Μπράβο στον Νίκο που βάζει λεφτά από την τσέπη του για να κάνει ένα προϊόν που, άσχετα αν αρέσει ή δεν αρέσει σε κάποιους, και νούμερα κάνει και αισθητικά είναι άψογο. Και βάζει λεφτά ο άνθρωπος από την τσέπη του για να το παράξει αυτό», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε στη συνέχεια: «Νομίζω ότι από τον Alpha παίρνει 100-150 χιλιάρικα το επεισόδιο και του στοιχίζει 300.000. Αυτό που είπα είναι ότι σε κάθε επεισόδιο ο Νίκος μπαίνει μέσα 150 χιλιάρικα. Και το είπα για καλό. Μπράβο που υπάρχουν άνθρωποι που για να παράξουν ένα ωραίο αποτέλεσμα, βάζουν λεφτά από την τσέπη τους».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Και βγήκε και μου απάντησε ότι αν ψάχνει οικονομικό σύμβουλο, θα με σκεφτεί. Να του πω ότι εγώ δεν γνωρίζω από οικονομικά, ρεπορτάζ έδωσα και είναι πραγματικό το ρεπορτάζ. Αν δεν είναι, να βγει να το πει ο ίδιος. Από την άλλη, αν θέλει οικονομικό σύμβουλο, έχω δύο τρεις να του συστήσω. Στο λέω ξεκάθαρα ότι μπαίνει μέσα».

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *