Επεισοδιακή αποχώρηση από το OPEN βάζει φωτιά στο τηλεοπτικό σκηνικό

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
OPEN

Aλλοι έρχονται πανηγυρικά στο OPEN και άλλοι φεύγουν επεισοδιακά από το κανάλι της Παιανίας. Ο λόγος για τον δημοσιογράφο και εμπειρο πολιτικό συντάκτη Γιάννη Σαραντάκο ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα έδωσε την παραίτησή του και μάλιστα όχι στον τυπικό του προϊστάμενό του και διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης του σταθμού Χρήστο Παναγιωτόπουλο, αλλά σε ανώτερο στέλεχος και συγκεκριμένα, στον Αρτούρ Νταβιντιάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο έμπειρος δημοσιογράφος ο οποίος τα πρώτα χρόνια του ΟPEN το 2019 ήταν ο άνθρωπος που βρέθηκε στο τιμόνι και της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του σταθμού με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, ενώ τα τελευταία χρόνια ήταν ο βασικός πολιτικός αναλυτής του σταθμού, είχε έρθει ουκ ολίγες φορές σε ρήξη με τον Διευθυντή Ειδήσεων του σταθμού με τον οποίο μάλιστα είχε ξανά συνεργαστεί και στο παρελθόν την περίοδο που και οι δυο ήταν στο Mega.

Σε ένα κανάλι που το τελευταίο διάστημα έχασε σχεδόν όλες τους παρουσιαστές των ενημερωτικών εκπομπών του, ο Γιάννης Σαραντάκος αισθάνθηκε εντελώς περιθωριοποιημένος από τη στιγμή που προφανώς ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος ενώ έψαχνε νέα πρόσωπα δεν θεώρησε ότι θα ήταν ένα από αυτά που θα μπορούσε να εντάξει σε κάποιες από τις εκπομπές είτε ΣΚ είτε τις καθημερινές. Για να μην πούμε για τις διαφωνίες σε πολιτικά θέματα που έμοιαζαν πολλές φορές ανυπέρβλητες. Ολα τα παραπάνω οδήγησαν στην οριστική ρήξη ΟPEN – Σαραντάκου και μάλιστα σε μια περίοδο που η ενημέρωση έχει την τιμητική της και τα πρόσωπα που ασχολούνται με αυτήν είναι δυσεύρετα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ο Γιάννης Σαραντάκος δεν πρόλαβε να φύγει από το κανάλι της Παιανίας και ήδη συζητά για το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *