Ενισχύεται από Δευτέρα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου
ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ

Σε μια σειρά από αλλαγές προχωρούν στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 όπως πρώτο το tinasmess.gr σας ενημέρωσε μόλις χθες σε μια προσπάθεια να ανεβουν τα ποσοστά τηλεθέασης και να ενισχυθεί το κεντρικό δελτίο του καναλιού του Αμαρουσίου απέναντι στον ανταγωνισμό. Μάλιστα, πριν από λίγο έφτασε και η επίσημη ανακοίνωση που επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ.

Συγκεκριμένα, από τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, με τον Νίκο Χατζηνικολάου, μπαίνει στο κέντρο της είδησης, φέρνοντας στο προσκήνιο όλες τις απόψεις και δίνοντας τη σφαιρική καταγραφή της ειδησεογραφίας.
Στο στούντιο μαζί με τον Νίκο Χατζηνικολάου σχολιάζουν, αναλύουν και εμβαθύνουν οι Γιώργος Παπαδάκης, Αντώνης Δελλατόλας, Πόπη Τσαπανίδου και Πάνος Αμυράς.

Με το ισχυρό δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 βρίσκεται εκεί που χτυπά η καρδιά των εξελίξεων και παρουσιάζει, μέσα από αποκλειστικά ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις και σημαντικές συνεντεύξεις την πιο έγκαιρη και έγκυρη εικόνα της επικαιρότητας.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *