Ενας πολυχώρος για όλα τα γούστα!

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια ενός πολύ όμορφου πολυχώρου στα Μελίσσια (Λεωφόρος Πεντέλης 125) που φέρει το όνομα Aventador. Φίλοι και συνεργάτες του επιχειρηματία Χρήστου Γιαλιά, που είναι και ο ιδιοκτήτης, τον τίμησαν με την παρουσία τους, καθώς και εκπρόσωποι του καλλιτεχνικού και δημοσιογραφικού χώρου.

Κατερίνα Γιαλιά-Γιώργος Ντάβλας-Εβελίνα Γιαλιά
Νόνη Δούνια-Γιώργος Ντάβλας

Πρόκειται για μία νέα πρόταση στην περιοχή, για όλα τα γούστα και για όλες τις ώρες που τείνει να γίνει στέκι και περιλαμβάνει:

Δημήτρης Ουγγαρέζος-Αντώνης Μεταξάς
  • Το all day “Cafe Gi” για καφέ και ροφήματα, μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον με ζεστή ατμόσφαιρα.
  • Στο σύγχρονο κρεοπωλείο, μπορεί να βρει κανείς, μεγάλη ποικιλία κρεάτων και παρασκευασμάτων, όλα χειροποίητα και κατασκευασμένα από την ΦΑΡΜΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ.
  • Το εστιατόριο “THE CELLAR HOUSE”, με πανδαισία γεύσεων, που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο με την καταπληκτική κουζίνα του, την εντυπωσιακή διακόσμησή του που έχει επιρροές από την Ισπανία και τις φοβερές τοιχογραφίες του.
  • Τέλος, το roof garden, πραγματικά θα σας εντυπωσιάσει. Με τρεχούμενα νερά για ντεκόρ που αναβλύζουν από καταρράκτες, είναι ένας μικρός παράδεισος που προσφέρεται για all day χαλάρωση από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Ναταλία Δραγούμη
Κατερίνα Νικολίτση-Φένυ Μπούζα
Αντώνης Λουδάρος

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *