Αντί προεκλογικής ομιλίας, η δημοσιογράφος Έμη Ζησιοπούλου – Λιβανίου, η οποία στις την Κυριακή 7 Ιουλίου θα είναι Υποψήφια Βουλετής στο Νότιο Τομέα της ΑΘήνας (Β3) με τη Νέα Δημοκρατία, επέλεξε να πραγματοποιήσει μια φιλανθρωπική συναυλία με σκοπό να μαζευτούν όσο το δυνατόν περισσότερα ρούχα για το Ιμάτιο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Η Έμη Ζησιοπούλου Λιβανίου με την κόρη της Αλεξάνδρα

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 2 Ιουλίου, με πολύ μεγάλη επιτυχία στον Άλιμο. Περισσότερα από 2.000 ρούχα όλων των ειδών (συγκεκριμένα: 680 μπλούζες, 570 παντελόνια, 265 φούστες/φορέματα, 126 πανωφόρια, 80 παπούτσια, 260 διάφορα είδη (γυαλιά, καπέλα, τσάντες, 150 παιδικά παιχνίδια, σύνολο 2.131) αφού καταμετρήθηκαν και χωρίστηκαν, παραδόθηκαν στους εθελοντές από το Ιμάτιο της Εκκλησίας που ήταν παρόντες σε όλη της διάρκεια της εκδήλωσης.

Την Έμη Ζησιοπούλου-Λιβανίου προλόγισε ο Διονύσης Χατζηδάκης υποψήφιος Βουλευτής στο Νότιο Τομέα της Αθήνας και πρ. Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου και ο  Ανδρέας Κονδύλης, Δήμαρχος Αλίμου, οι οποίο αναφέρθηκαν στη δυναμική και πολυετή φιλανθρωπική δράση της, ενώ κάλεσαν τον κόσμο να την στηρίξει στις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Έμη Ζησιοπούλου Λιβανίου, Διονύσης Χατζηδάκης
Έμη Ζησιοπούλου Λιβανίου, Ανδρέας Κονδύλης

Φανερά συγκινημένη η Έμη Ζησιοπούλου – Λιβανίου ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για την μεγάλη διάθεση προσφοράς του αναφέροντας συγκεκριμένα “Κανένα πρόβλημα δε θα λυθεί πραγματικά αν δεν συμμετέχουμε όλοι στη λύση του. Μέσα από την δουλειά μου, όλα αυτά τα χρόνια, παροτρύνω τον κόσμο να κάνει ακριβώς αυτό. Να συμμετέχει. Μαζί με τον έναν από τους τέσσερις σταυρούς σας ζητώ να συμμετέχουμε όλοι στις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Ψηφίζουμε μαζικά, ολοκληρώνουμε την πολιτική αλλαγή!» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η Έμη Ζησοπούλου-Λιβανίου.”

Έμη Ζησιοπούλου Λιβανίου, Κατερίνα Γκαγκάκη

Στην εκδήλωση συμμετείχαν αφιλοκερδώς η Ιωάννα Σεββοπούλου και ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος.