Στη συναυλία του στο Κατράκειο, ο Γιάννης Πλούταρχος αστειεύτηκε on stage με την κόρη του Κατερίνα για τα δημοσιεύματα περί γάμου, βάζοντας τέλος στις φήμες με χιούμορ.
Μια βραδιά γεμάτη μουσική, συναίσθημα αλλά και οικογενειακές στιγμές χάρισε ο Γιάννης Πλούταρχος στο κοινό που κατέκλυσε το Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας το βράδυ της Δευτέρας. αγαπημένος τραγουδιστής ανέβηκε στη σκηνή μαζί με τα δύο του παιδιά, τον Γιώργο και την Κατερίνα Κακοσαίου, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα που συγκίνησε τους χιλιάδες θεατές.
Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, η βραδιά πήρε απρόσμενα χιουμοριστική τροπή. Ο Γιάννης Πλούταρχος, καλωσορίζοντας την κόρη του στη σκηνή, σχολίασε με νόημα τα πρόσφατα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν και ήθελαν την Κατερίνα να παντρεύεται.
«Βρε την Κατερίνα, καλώς τηνα, που ’σαι κόρη;» είπε γελώντας, ενώ στη συνέχεια απευθύνθηκε στον γιο του, Γιώργο, λέγοντας: «Έμαθα ότι παντρεύεται, από τα sites το έμαθα!». Αμέσως μετά γύρισε στην Κατερίνα και τη ρώτησε με απορία: «Αλήθεια τώρα;».
- Advertisement -
Με χαμόγελο και χιούμορ, η Κατερίνα Κακοσαίου απάντησε: «Όχι, να μη ραφτείς ακόμα», διαψεύδοντας με κομψό τρόπο τα σενάρια που την ήθελαν να ανεβαίνει σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας.
Νωρίτερα το πρωί της ίδιας ημέρας, είχαν κυκλοφορήσει νέα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για επικείμενο γάμο της νεαρής τραγουδίστριας με τον σύντροφό της. Ωστόσο, όπως η ίδια ξεκαθάρισε, οι φήμες αυτές δεν έχουν καμία βάση.
Η Κατερίνα Κακοσαίου παραμένει προσηλωμένη στην καριέρα της και στα επαγγελματικά της βήματα, ενώ συνεχίζει να κερδίζει το κοινό με το ταλέντο και τη φωνή της, έχοντας στο πλευρό της την αγάπη και τη στήριξη του πατέρα της.