Ελλάδα έχεις ταλέντο: Αρχίζουν οι ημιτελικοί

Τίνα Μεσσαροπούλου
Τίνα Μεσσαροπούλου

Σήμερα, αύριο και την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου στις 21.00 στον ΣΚΑΪ, οι τρεις κριτές και ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός σάς καλωσορίζουν στους ημιτελικούς του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο». Η σκηνή γεμίζει ταλαντούχους διαγωνιζόμενους με απώτερο στόχο το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της εκπομπής.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Μαρία Μπακοδήμου και ο Σάκης Τανιμανίδης, για μία ακόμη
φορά, βλέπουν και κρίνουν τα 27 ταλέντα, που έχουν περάσει στους ημιτελικούς. Τέσσερα απ’ αυτά έχουν προκύψει από τα auditions με τη διαδικασία του golden buzzer της κριτικής επιτροπής και του παρουσιαστή, Γιώργου Λιανού. Τα άλλα 23 ταλέντα προκρίθηκαν μέσα από τη διαδικασία των judge cuts.

Σε κάθε ημιτελικό, θα δούμε εννιά διαγωνιζόμενους, που με τη νέα τους εμφάνιση προσπαθούν να συγκινήσουν, να ενθουσιάσουν, να εντυπωσιάσουν κριτική επιτροπή αλλά και τηλεθεατές και να περάσουν στον τελικό της εκπομπής. Στο τέλος του κάθε ημιτελικού, τέσσερα ταλέντα παίρνουν το εισιτήριο για την τελευταία φάση: τρεις προκύπτουν μετά από ψηφοφορία των τηλεθεατών και ένα μετά από απόφαση της κριτικής επιτροπής.

- Advertisement -

Κατά τη διάρκεια των ημιτελικών, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε και special
εμφανίσεις -εκτός συναγωνισμού- από καλεσμένους-έκπληξη. Τρεις ημιτελικοί, από τους οποίους θα προκριθούν εννέα ταλέντα για τον μεγάλο τελικό του «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο», την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου.

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *