Ελίνα Παπίλα: Πρόταση του ANT1 για καλοκαιρινή εκπομπή;

team
team

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ANT1, έχει κάνει πρόταση στην Ελίνα Παπίλα να αναλάβει δική της καλοκαιρινή εκπομπή, καθώς η εκπομπή της «Είμαστε μαζί» τελειώνει στις 9 Ιουλίου. Τι έχει ζητήσει εκείνη από το κανάλι;

Ενώ διορθωτικές κινήσεις βλέπουμε να γίνονται συνέχεια στην εκπομπή που παρουσιάζει η Ελίνα Παπίλα στοχεύοντας σιγά σιγά στο να γίνει μια ψυχαγωγική εκπομπή περισσότερο, συζητήσεις γίνονται για μια καλοκαιρινή εκπομπή.

Η παρουσιάστρια, σε ερώτηση ρεπόρτερ του OPEN Weekend, σχετικά με όσα ακούγονται η Ελίνα Παπίλα δεν θέλησε να απαντήσει, ενώ ο Γιώργος Λάγιος δήλωσε ότι αν η παρουσιάστρια κάνει καλοκαιρινή εκπομπή, θα είναι ψυχαγωγική.

Με την πρόταση να της έχει γίνει ήδη για μια ψυχαγωγική καλοκαιρινή εκπομπή, εκείνη έχει ζητήσει στο κανάλι κάποια πράγματα. Πρώτο απ’ όλα έχει θέση κάποια θέματα σχετικά με τους συνεργάτες της, οι οποίοι θέλει να είναι άλλοι από την τωρινή της εκπομπή, καθώς έχει αναφέρει ότι δεν θέλει ανάμεσα τους να υπάρχει influencer, ενώ γενικά έχει ζητήσει την στήριξη του καναλιού σε περίπτωση που προχωρήσει η εκπομπή.

- Advertisement -

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο
Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *